A 30 éves Kristen Hyman a közelmúltban New Jerseyben helyezkedett el rendőrként, ám főnökei máris felfüggesztették, mivel a tudomásukra jutott, hogy korábbi mestersége nem igazán kompatibilis a rendvédelmi pályával. Mint kiderült, a nő elég sajátos életutat járt be: mielőtt egyenruhás lett, dominaként forgatott bizarr szado-mazo videókat.

A 2008 és 2012 között készült felvételeken a „Domina Nyx Blake” művésznéven futó Hyman nem bánik túl kesztyűs kézzel partnereivel. Van, amikor előtte sorakozó férfiakat rúg tökön, máskor meg egy úszómedence szélén ücsörögve fojtogat valakit a lábaival vagy a csizmája nyalogatására kényszerít egy bőrszerkós illetőt. Az online videókban ráadásul úgy mutatják be őt, mint egy igazi szexuális szadistát, aki nem azért bántja az embereket, mert muszáj, hanem azért, mert ez örömet okoz neki.

„Fiatal voltam és kellett a pénz”

Miután kirobbant a botrány, Hyman azzal védekezett, hogy akkoriban, amikor a videók készültek, színésznőként és modellként próbált érvényesülni, de anyagi nehézségekkel küzdött.

„Hülye dolgokat csináltam kölyökként.”

Saját bevallása szerint a nő soha nem meztelenkedett és semmilyen szexuális együttlétben nem vett részt, az erőszakos cselekmények pedig előre megrendezettek voltak és az érintettek beleegyezésével történtek.

„Nem akarom, hogy amiatt ítéljenek meg, amit a múltban tettem, és nem azért, aki most vagyok.”

Felfüggesztették állásából

Egy jól értesült forrás szerint a rendőrségen attól tartottak, hogy Hyman erőszakos énje rendőrként is a felszínre fog törni, ami a gyakorlatban abban nyilvánulhat meg, hogy a „szart is kiveri” a gyanúsítottakból. Éppen ezért először felfüggesztették állásából, majd alkut kínáltak neki: ha átmegy egy pszichiátriai vizsgán, akkor megtarthatja a munkáját.

Via The Daily Mail