Az a tény talán önt sem éri meglepetésként, hogy a tűzoltók is szoktak szexelni, az viszont bizonyára már igen, hogy a munkahelyükön, egy tűzoltóautóban esnek egymásnak, ráadásul azzal az előre megfontolt szándékkal, hogy akciójukat megörökítő fotójukkal orgiákhoz hajtsanak fel partnereket. Pedig egy manchesteri tűzoltóságon pont ez történt.

A kép, amin egy pár félreérthetetlen pózban fűrészel a vezetőfülkében, egy brit swinger weboldalra került fel. A feltöltő egy 27 éves tűzoltó volt, aki Callum néven hirdette magát az interneten. 

A magát biszexuálisnak valló egyenruhás viszonylag széles érdeklődési kört jelölt meg profilján. Ebbe a gruppen, a nőnek öltözés és az úgynevezett dogging, vagyis a közterületen ismeretlenekkel folytatott szex egyaránt beletartozott. A férfi a célcsoportját is megjelölte: vágyait 18 és 60 év közötti partnerekkel és párokkal kívánta megvalósítani.

A hirdetésből az is kiderült, hogy ki volt a nő, akihez hátulról közeledett. Egy 58 éves, Jodie felhasználónevű nő, aki valódi tűzoltóként és csodálatos személyiségként aposztrofálta magát. Bármennyire is remek ember azonban, a tűzoltóautó nem rendeltetésszerű használatával sikerült maximálisan átlépnie feletteseinek ingerküszöbét, ezért az ügyben vizsgálat indult.

A tűzoltóságon nagy felháborodást keltett, hogy egy kolléga a pozíciójával visszaélve a tűzoltóautón szexelt, majd egy swinger oldalon használta fel a képet. Eddig annyit tudunk, hogy legalább ketten szexeltek, a képet pedig valaki más készítette, vagyis egy manchesteri tűzoltóságon legalább hárman vettek részt ebben a szemérmetlen cselekményben.

– vonta le a kézenfekvő következtetést egy meg nem nevezett belsős forrás, aki szerint az ilyen képek nem igazán segítik a munkájukat.

Az esetet a tűzoltóság szóvivője is döbbenetesnek nevezte. Szerinte a pajkos tűzoltók könnyen az utcán találhatják magukat meggondolatlan tettük miatt.

Mindent megteszünk, amit csak lehet, hogy kiderítsük, hogyan készült a kép, és hogy kik voltak az érintettek. Ilyesminek nincs helye a szervezetünkben.

Via The Daily Mail

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tűzoltóautós szex miatt szabadulhat fel néhány pozíció egy manchesteri tűzoltóságon

Két egyenruhás a vezetőfülkében esett egymásnak, majd az akciót megörökítő fotóval gruppenszexhez kerestek partnereket.

5 · Jul 07, 2017 09:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments