Öt nappal ezelőtt láthattuk először Beyoncé ikreit, a levédetett nevű Sir és Rumi Cartert. Nagy pillanat volt ez az emberiség számára, mert a születésük óta mindenki csak találgatott, hogy vajon jól vannak-e, egyáltalán milyen neműek, és hazamehettek-e már a kórházból

A válasz mostanra minden eldöntendő kérdésre igen, és ha a nevekből nem lenne egyértelmű (megértenénk), akkor ismét elmondjuk, hogy az újszülöttek egyik tagja lány, másikuk pedig fiú. Ahogy az a nagy könyvben meg van írva. 

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Pont a nagy médiaérdeklődés miatt, és azért, mert az énekesnő már akkor is hajlamos volt a túlzásokra, amikor még csak terhes volt, feltételezhettük, hogy az első fotó, amelyet Az Ikrekről látni fogunk, nem mindennapi lesz. Hát, igazunk lett, volt itt minden, kéremszépen: 

tüllök, habibabi lepel, virágrengeteg, kompozíció.

Lehet-e ezt túlszárnyalni? A válaszunk: lehet. És erre egy ír asszony, bizonyos Sharon Kellaway az élő bizonyíték, aki gondolt egyet, magára kapott egy fátylat és egy babatakarót, majd összeszedte öthónapos ikreit, az ölébe vette őket, végül megkérte a hatéves fiát, hogy ezt a látványt fotózza le szépen a bokrok árnyékában. Így esett, hogy elkészült egy újragondolt Beyoncé-babafotó, ami egy barát jóvoltából az egész internetet bejárta. Lássuk be, méltatlan lett volna, ha nem így történik.

Forrás: LadBible