A BuzzFeeden elég nagyot ment az a hátborzongató összeállítás, ami 12 fotóval próbálja alátámasztani, hogy nem is olyan nehéz a szellemek létezésében hinni, mint azt sokan gondolnák. Ebbe válogattak be egy különösen ijesztő magyar fotót, ami 1943-ban Kaposfüreden készült, és állítólag egy szellemlányt ábrázol.

A képet eredetileg egy Szigeti Gyöngyi névre hallgató magyar hölgy tette közkinccsé a Paranormal360 weboldalon, ahol a következőket írta felfedezéséről:

Helló, nem beszélek angolul, Google Translatort használok. Magyarországon élek és mutatni akarok nektek egy nagyon érdekes képet. A felvétel 1943-ban Kaposfüreden készült. Az édesanyám van az előtérben, a fotós az édesapám volt. Egy kislány áll a háttérben, nincsenek karjai, sem arca, és olyan, mint egy szellem vagy démon. Az eredeti fotót is megvan otthon. 

A rejtélyes alak tényleg kifejezetten nyugtalanítóan fest, de ha a realitás talajáról szemléli a világot, akkor azzal is lehetőséggel is számolnia kell, hogy csak egy háttal álló kislány látható rajta némileg elmosódva.

A képanyagban egyébként akad még néhány fokozottan parás kép. Máris mutatunk néhány személetes példát.

Via BuzzFeed