Mindig izgalmas látni egy gyereken, hogy mennyire hasonlít a szüleire, és kitől örökölt több vonást, amikor pedig ez elmarad, az gyanúra adhat okot.

Ez történt egy kínai pár esetében is, akiknek konkrétan a házassága is ráment arra, hogy a fiukból túl jó pasi lett.

A The Sun beszámolója szerint először az apának tűnt fel, hogy ahogy cseperedett – a ma már 28 éves  – fiuk, az egyáltalán nem hasonlít rá, sőt zavaróan jól néz ki hozzá képest. Ez pedig folyamatos konfliktust generált közte és a felesége között, aki természetesen állította, hogy a gyerek csak a férjéé lehet, nem feküdt le mással. Az állandó vita vége végül az lett, hogy a pár elvált, ám a férfi gyanúját ez se csillapította. Ezért nem rég DNS tesztet végeztetett a fiún, hogy végre megtudja az igazságot, aminek az eredménye mindenkit nagyon meglepett.

A vizsgálat ugyanis kimutatta, hogy a srác biológiailag egyik szülőjének sem a rokona. Ez pedig arra enged következtetni, hogy a fiút vélhetően születésekor elcserélték. Az anya pert indított a kórház ellen, ahol életet adott egy fiúnak, akivel azóta nem találkozott, elmondása szerint most mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megtalálja az igazi gyerekét, és 28 éves nevelt fiának a biológiai szüleit.

Az eset a fiatal srácot is sokkolta, a DNS teszt eredménye után csak ennyit tudott nyilatkozni egy helyi lapnak:

Nem bírom elhinni. Ennyi időt leéltünk együtt... Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni a dolgot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Túl jó pasi lett a fiúból, a szülők gyanakodni kezdtek, hogy nem is az övék

A srác szembetűnő szépsége még a szülők házasságát is tönkretette.

89 · Aug 09, 2017 09:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments