Tartós tejet már ne vegyen, szeptember 23-án eljő a világvége

2017.09.19. 14:21

Ne aggódjanak, ezt nem mi találtuk ki, hanem egy David Meade nevű ember, akiről a Huffington Poston olvastunk.

Így szól a prófécia:

A mennyországben megjelent egy nő, ki napba öltözött, hold volt a lába alatt és 12 csillag volt a koronája. Gyermeket hordott szíve alatt, s sírt mikor világra kellett szülnie őt. Akkor valami más is megjelent a mennyben, egy vörös sárkány, hét fejű, tíz szarvú szörny, mely hét koronát viselt. Farkával a lecsapott három csillagot az égről, s a Föld felé hajította azokat. A sárkány ott állt a nővel szemben, hogy elvegye tőle a gyermeket, amint megszülte. A nő életet adott a fiúnak, aki uralkodik majd minden nemzet felett egy ezüst jogarral. A gyermeket Isten magához ragadta.

Na, az első jel 2017 október 23 fog megjelenni Jeruzsálem felett. Ilyen még soha, de soha nem történt korábban. Mi ez a jel? A próféciában szereplő nő az igazából a Szűz csillagjegy az égen, az ő koronája pedig az Oroszlán csillagjegy a Merkúr, a Mars és a Vénusz bolygóval kiegészülve. Ez így Szűz Máriát és Izrael népét jelenti. A Sárkány pedig egyértelműen a sátánt szimbolizálja a globális uralmát. A Születendő gyermek pedig Jupiter, ami pont kilenc hónapig a Szűz méhében van. Ő természetesen Jézus és az ő egyháza.

A mindezt szemléltető videóban ezt követően jön egy olyan rész, ahol - feltehetőleg - a keresztények felröppennek a mennybe. DE! Hogy pontosan mikor fog ez megtörténni, mármint nem a csillagok együttállása, hanem az armageddon, azt senki, SENKI sem tudja.

Itt még pontosabban le van vezetve ez az egész. A lényeg, hogy akin ott van a bestia jele, az egyből megy a pokolba, a hívőket meg felcuppantják a mennybe, mert jön Jézus és az Armageddon. 

Történetünk ezen pontján érdemes említeni, hogy Meade egy magát keresztény kutatónak valló ember, akinek elméleteivel egyetlen nagyobb keresztény vallási közösség sem ért egyet. Ő viszont állítja, numerológiai alapon kiszámolta, hogy a világ a legutóbbi teljes napfogyatkozás után 33 nappal ér véget, úgyhogy vele senki se vitakozzon. Amúgy az a véleménye, hogy egy Nibiru nevű, egyébként nem létező bolygó Föld-közeli elhaladássa okoz majd világszerte katasztrófákat.

September 23, 2017? What's going to happen? - YouTube

Missionary Evangelist Robert Breaker talks about September 23, 2017, and the big "sign" in the heavens that many are talking about and how it might tie into ... Tovább
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tartós tejet már ne vegyen, szeptember 23-án eljő a világvége

Soha eddig nem látott jelenés lesz majd az égen Jeruzsálem felett.

427 · Sep 19, 2017 02:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments