Az angliai Leedsben élő Gill család, a 35 éves Donna és 41 éves férje, Steve egy ideje kénytelen megosztani az életét egy Gary nevű kísértettel. Nincs más választásuk, eddig ugyanis bárhová költöztek, utánuk ment, és kommunikálni próbált velük, általában igen erőszakos módon. 

A kommunikáció eleinte abban merült ki, hogy az éjjeliszekrényükben kutakodott hangosan, amitől a házaspár nyugtalanul aludt, sőt, olykor fel is riadtak. A nő, a helyzetet  kezelendő , utánaolvasott a jelenségnek, de mivel így sem talált megoldást, inkább úgy döntött, ignorálja Gary közeledési kísérleteit. Aztán három évvel ezelőtt megszülettek a házaspár ikrei, Jacob és Charlie, amitől minden megváltozott: ők lettek azok, akikkel Gary végre szót értett. 

Mivel a két gyerek közül csak Charlie tud szavakkal kommunikálni, a szülők általában csak arról szereznek tudomást, ha a kísértet éppen jelen van, vagy távozik, de hogy pontosan mit akar velük közölni, az továbbra sem tiszta. Ahhoz viszont kétség sem férhet, hogy az ikrek érzékelik a jelenlétét, sőt, látják is. A nevét Charlie emlegette először, ami az anya számára azért lett furcsa, mert az ikrek nem ismernek ilyen – szerinte régimódi   nevű személyt, így ki se találhatták maguktól. Persze, ennek ellenére tudjuk, hogy a gyerekek igen színes fantáziával bírnak, egy Snapchat-videó azonban egyértelműnek tűnő bizonyítékot szolgáltat a jelenség létezésére.

Ha ön nem egy internet-guru, a videó megtekintése előtt tisztáznunk kell, hogy a Snapchat szórakoztató mivolta elsősorban abból adódik, hogy a program érzékeli a felvett személy arcvonásait, és különböző, általunk választott elemekkel egészíti ki. Így lesz valakinek fánkfüle, vagy indokolatlan méretű szeme-szája, ez pedig állítólag vicces.

Nos, a program remek érzékelőkkel rendelkezhet, a videón ugyanis, amelyet Donna asszony készített  Jacobról , nemcsak a gyerek arca alakul át hirtelen, hanem valaki másé is, aki egyébként láthatóan ott sincs. Nézze meg, aztán folytatjuk. 

A felvétel érdekessége, hogy még mielőtt bármi is történne rajta, a nyünyögő kisgyerek egyszer csak maga mellé pislant (láthatóan megzavarja valami), aztán folytatja az előadást nyugodtan. Majd hirtelen a jobb válla fölött megjelennek a snapchat-filter képei, mintha valaki más is lenne a szobában.

Nos, alighanem Gary tolakodott a felvételbe, feltehetően azért, mert világhírnévre vágyik, és most meg is kapta azt. Ha minden jól megy, teljesítette a célkitűzését, és mostantól békén hagyja a családot. Vagy vérszemet kap, és saját videoblogot indít. Mi az utóbbiban reménykedünk. 

Mit gondol ön?

Forrás: Mirror

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Látott már szellemet Snapchat-videón? Na, akkor majd most!

Garynek hívják a videóba tolakodó kísértetet, akivel a filmen szereplő kisfiú egyébként kiváló kapcsolatot ápol.

18 · Oct 03, 2017 03:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments