Volt már esővízből kézműves sör, „indokolatlanul drága”, kávé és más egyéb kajatrendek. Hogy jön ez ide? Csak a mostanában felkapott, sőt, talán már le is csengett hipszter dolgok miatt. És akkor a semmiből, amikor szinte bárki előállhat egy dizájnerruhával, házibarkács ékszerkollekcióval, kézi tervezésű és készítésű akármivel, jött egy brit modell, aki szintet lépett. Még mielőtt belemennénk a nagyajak-nyaklánc történetébe, ami nem egy új őrület akar lenni, előtte jöjjön pár kép Tracy Kissről! (Igen, a nagyapja magyar volt.)

A 28 éves modell-divatblogger anyuka még 2017 elején egy labioplasztikai beavatkozáson esett át: szeméremajkairól egy cisztát kellett eltávolítani. Az orvosa szerint az okozta a jóindulatú daganatot, hogy a szeméremajkait folyamatosan dörzsölte és irritálta a fehérnemű, amit Kiss viselt. Az egész élményről elég részletesen beszámolt a saját blogján. Arról is, hogy milyen fájdalmakkal járt ez az egséz.

De már túl van rajta, így elhatározta, hogy trófeát készít a műtét során leválasztott szeméremajkaiból. Egészen mostanáig egy folyadékban tárolta nagyajkai két pici darabkáját, de azok elkezdtek beszürkülni, úgyhogy valamit kezdenie kellett velük. Hosszú távú megoldáson gondolkozott, így kifestette és csillámmal megszórta őket, majd formába öntötte.

Ez lett belőle:

(Huffington Post)