Folyamatos kanosságra panaszkodnak egy ír falu lakói

2017.12.05. 11:01

Még a kutyáknak is állandóan erekciójuk van

- mondja egy nő, aki az írországi Ringaskiddy faluban lakik. Az asszony - aki a The Sunnak nyilatkozott - arról számolt be, hogy amióta a Viagra egyik gyára a településre költözött, folyamatosan érezhető a szexuális felajzottság az otthonokban és az utcákon is.

A potencianövelő szert 1997 óta gyártják a faluban, és azóta pletykálják, hogy a településen élő férfiak emberfeletti szexuális erővel rendelkeznek, állítják, hogy elég egyet lélegzeniük a kertjükben és máris erekciójuk lesz. Egy másik elmélet szerint, a falu vizébe került bele az összetevő, amitől az egész település már húsz éve folyamatosan kanos.

Bár ez szuper reklámnak hangzik, a cég tagadja, hogy bármi köze lenne ahhoz, hogy Ringaskiddy állandó gerjedelemben él. Egy közleményt adtak ki, amiben az írják, csak egy legenda, hogy a Vigara belekerült a levegőbe a faluban, ez ugyanis nem lehetséges. Ráadásul a pirulák gyártása nagyon szigorú szabályok szerint zajlik, képtelenség, hogy a gyárból véletlenül bármi kijusson.

A téma egyébként azért került elő most, mert Nagy-Britanniában hamarosan vény nélkül lehet majd vásárolni a potencianövelő szert. Mikor pedig a hír megjelent, a Ringaskiddyben élő férfiak közül többen is nyilvánosan hencegtek azzal, hogy ők így se fognak vásárolni a szerből, hiszen nincs rá szükségük, köszönhetően a Viagrával fűszerezett levegőjüknek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Folyamatos kanosságra panaszkodnak egy ír falu lakói

Arra fogják az állandó felajzottságot, hogy náluk gyártják a Viagrát.

290 · Dec 05, 2017 11:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments