Csodás hülyehírt közöl a Page Six: a Broadway-en éppen kezdődött a Macskák című musical, amikor az első szám közben az egyik néző szolgálati kutyája elszabadult, és megkergette az egyik macskát. Mármint a színpadon az egyik macskaszerepet játszó színészt, bizonyos Mackenzie Warrent. (FYI: a Macskák című musical csak macskaszerepeket tartalmaz.)

Szerencsére egy jegyszedő közbelépett és megfékezte a rentinens ebet, aki vakvezető kutyának biztosan nem alkalmas, ha azért rontott a színpadra, mert igazi macskáknak nézte a Broadway színpadán még mindig a '80-as évek stílusában készült jelmezekben táncoló-éneklő színészeket. De persze az is lehet, hogy ez a reakció az állat részéről mindössze állásfoglalás akart lenni Andrew Lloyd-Webber munkásságára nézve, mindenesetre a jelenet valahogy úgy nézhetett ki, mint az alábbi kép, csak még plusz egy (igazi) kutyával.

Egy szóvivő a következőt mondta az esetről utólag:

Örömmel jelenthetjük, hogy a ribillióban sem állat, sem ember nem sérült meg, és az előadás zökkenőmentesen folyt tovább.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berontott egy kutya a Macskák-előadásra

A Broadway-en egy néző szolgálati kutyája szaladt utána az egyik éneklő-táncoló macskának. Baleset nem lett belőle, hülyehír igen.

0 · Dec 06, 2017 02:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments