Kianni Arroyo gyerekkora óta tudja, hogy spermadonortól, mesterséges megtermékenyítéssel jött a világra. Az anyja sosem titkolta előle, tehát azt sem, hogy emiatt feltehetően él még néhány féltestvére valahol a világban. 

Az Orlandóban élő, pincérnőként dolgozó Kianni másodéves egyetemista volt, amikor úgy határozott, hogy felkeresi őket, de arra nem számított, hogy a néhány helyett legalább negyvenet talál majd.

A kutatás során négy ikerpárra lelt, de az is kiderült, hogy egy rakat féltestvére él Ausztráliában, Új-Zélandon és Kanadában is. Az ugyanattól a donortól született féltestvérek közül a 21 éves Kianni a legidősebb és egy öt hónapos baba a legfiatalabb. Egyes szülők egyébként ugyanannak a donornak a spermáját használták fel a második gyerekükhöz is, így azok értelemszerűen édestestvérekként, egymás mellett nőhetnek fel.

Mindig is tudni akartam, ki vagyok valójában, hogy tényleg vannak-e testvéreim, aztán, amikor már elég idős lettem ahhoz, hogy hozzáférhessek ezekhez az adatokhoz, azonnal belevetettem magam a keresésbe.  

A Metro azt írja, hogy a lány már a kutatás elején rátalált a 20 éves Joannára, aki tőle csak másfél órányira, Tampában él. Korban és távolságban is ők állnak legközelebb egymáshoz, mára remek barátnők lettek.

Bármikor, amikor új testvérrel találkozom, érezzük, hogy különleges kapcsolat van kettőnk között. Tök mindegy, hogy akkor látjuk egymást először, az apánk közös, és ez rengeteget számít

- vallja Kianni, aki ezért nyilvávalóan nem csak a testvéreire volt kíváncsi, hanem a donor úrra is, aki nélkül valószínűleg sosem lehetett volna részese egy ilyen kiterjedt családi hálózatnak. Az apa nevét nem hozta nyilvánosságra, de jófej pasiként írta le, akivel összesen háromszor találkozott (először 18 évesen, az orlandói Universal Filmstúdióban), legutóbb pedig januárban. 

A negyven testvérből harminc iszonyú lelkes a lánnyal való találkozás miatt (a maradék tíz érzései nem ismertek), és Kianni azt reméli, hogy jövendőbeli férjével, a 21 éves Ryannel mihamarabb meglátogathatja őket. Azt mondja, még az se számít, ha a világ végén élnek, őt senki és semmi sem tarthatja vissza az ismerkedéstől. 

Mellesleg igen nagy örömét leli abban, hogy ugyan a mindennapjait egyke gyerekként éli, valójában mégsem az. 

Ha épp társaságra van szükségem, vagy szeretnék némi időt tölteni a velemkorú családtagjaimmal, akkor ott vannak az öcséim és a húgaim - velük pedig sokkal több választási lehetőségem van, mint másoknak 

- összegzi Kianni, aki a témában létrehozott Instaoldalon osztja meg a világgal, ha éppen új testvérre lel, így sorsának alakulását mindenki követheti, akit érdekel. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Féltestvérét kereste, talált még 40 másikat

A 21 éves, floridai lány spermadonor segítségével fogant, most pedig úgy döntött, minden féltestvérét megkeresi. Eddig negyvenet talált.

55 · Feb 24, 2018 12:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments