Nem újság, hogy más vetkőzési szabályok vonatkoznak a vékony és a nemvékony nőkre, és ezt most egy amerikai plus size modell tapasztalhatta meg egy olyan történettel, ami rengeteg megosztást kapott az interneten. Anna O'Brien 33 éves, New Yorkban él és életmódbloggerként, illetve plus size modellként dolgozik, azaz olyan képeket készít és posztol az Instagramjára, mint például az alábbi. Ha önnek a plus size modellekről Ashley Graham jut eszébe, akkor most próbáljon elvonatkoztatni a korábbi emlékeitől, mert Anna O'Brein eléggé más kategória.

I find it ironic that I’ve taken photos in swimsuits all over the world and the one place I was told to cover up was Las Vegas. Sure, thin girls in thongs and pasties are A OK but a plus girl in a full coverage suit, trying to take an epic editorial shot- now that’s just too much. Jokes on them though, I’d already gotten the perfect photo. They can’t erase this happened. I’m learning as I push myself to do more editorial type concepts, the push back is greater. But that’s why I push. It’s more than just a girl in the city of sin in a bikini, It’s a statement. We will be seen. We’re not hiding anymore. And we’re going to wear whatever we want, wherever we want. Not just in Vegas. EVERYWHERE. Change is coming; the question is are you going to stand in the way or help us push through? Bikini by @curvybeach #lasvegas #plussize #fashion #bodypositive #confidence #idowhatiwant 📸 @larabellenewyork

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

Szóval a sztori most az, hogy O'Brien fürdőruhás fotózást szervezett magának Las Vegasba, merthogy ő gyakran szokott modellkedni ilyen fényképekhez Amerika különböző pontjain. Egy nem nevesített hotelben szeretett volna fényképezkedni, és annak rendje és módja szerint előre írt is egy e-mailt a szállodának, hogy engedélyt kérjen a fotózáshoz. Az engedély megjött, O'Brien kinyomtatta és magával vitte ebbe a bizonyos Las Vegas-i hotelbe, ahol, amint az a fenti képen látható, bikinire vetkőzött, a fotós pedig elkezdte végezni a munkáját.

Azonban hamarosan megjelentek a biztonsági őrök.

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

A biztonsági őr azt mondta, hogy O'Brien nem tartózkodhat bikiniben a szálloda folyosóján, fel kell vennie valamit, ami többet takar a testéből. O'Brien megmutatta az e-mailt, hogy engedélyt kért és kapott erre a fotózásra, de azt mondta, hogy a biztonsági őr meg se hallgatta, hanem kiküldték őket.

Erre O'Brien felment a szobájába és átvette a bikinit egy egyrészes fürdőruhára, hogy akkor abban folytassák a fotózást a szálloda egy másik részén. A szálloda egyébként a Las Vegas-i hagyományoknak megfelelően kaszinót is tartalmaz, a fotózási engedély feltétele az volt, hogy a kaszinóba nem mehetnek be, ezt O'Brienék végig tiszteletben tartották. De az egyrészes fürdőruhában is alig láttak neki a fényképezkedésnek, máris jött egy másik biztonsági őr és megint leállította a fotózást.

Ebből egyértelmű volt, hogy nem azzal a konkrét fürdőruhával volt gond, és O'Brien a következőket fűzte hozzá a dologhoz:

Más nők is ott mászkáltak ugyanannyi ruhában, mint én, és nekik senki se szólt semmit.

O'Brien az Instagramon is megjegyzi, hogy amíg a vékony nőknek teljesen oké akár a tangafürdőruha is, addig ővele egy normál bikiniért, sőt, egy egyrészes fürdőruháért problémáznak, ami nem igazán fair. És hát valljuk be, tényleg elég vicces, ha valakire pont Las Vegasban szólnak rá, hogy öltözzön fel jobban. A Yahoo-nál találtuk az eredeti sztorit, ha nem zavarják az automatikusan elinduló videók, klikkeljen érte ide!