Beperelték a saját gyereküket, hogy végre kirakhassák a házukból

2018.05.24. 11:56

Az Indexen már volt szó erről a sztoriról, de mi sem mehetünk el szó nélkül mellette. Van egy 30 éves fiú, vagyis inkább férfi, aki a szülei házában élt. Eddig tisztára olyan a sztori, mint az a Matthew McConaughey-film, az Anyám nyakán, csak

míg a kitalált történetben jön egy Sarah Jessica Parker, hogy megtanítsa a nagyra nőtt gyereket kirepülni a családi fészekből, addig a valóságban a szülők bírósági végzéssel érik el, hogy kilakoltathassák fiukat.

Az otthonról menesztett fiú/férfi azt mondta, hogy volt saját szobája, ő maga mosta a ruháit, így nem teljesen értette szülei kiborulását. Édesanyjával és édesapjával eddig se volt túl jó a kapcsolata, nem is tartja őket jó embereknek.

Ön mit gondol erről az egészről?

Az ugyan nem derült ki, hogy a fiú milyen életet élt a szülői házban, hogy mondjuk púp volt-e a szülei hátán. Elméletileg oké, ha a gyerek 30 évesen se tud kiköltözni otthonról, vagy az elszállt albérlet- és ingatlan árak miatt elnézőbb lehet a szülő az otthon lakó gyerekével? Ha lustaságból nem költözne ki a 30 éves gyereke, akkor Ön is beperelné, hogy kilakoltathassa? Mi van fordított esetben? Ön akarna 30 évesen a szüleivel élni? Tudna? 

Véleménye van?
Küldje el nekünk!