Egy fitneszedző kísértetvadász úgynevezett úriemberszellemet videózott

vik
2018.05.26. 09:48

Tony Ferguson hivatását tekintve fitneszedző-szellemvadász, aki gyerekkora óta kísértetek gyűrűjében él. Mivel nem tud tőlük megszabadulni, ezért lefilmezi őket, hogy mások is tanúi lehessenek annak, mit kell kiállnia nap mint nap. Sokáig nem hozta nyilvánosságra a felvételeit, túl intim dolognak tartotta, de idővel arra jutott, érdemes az emberek szemét felnyitni a paranormális jelenségekkel kapcsolatban. 

Alighanem ez lehet az oka, hogy csak most hozta nyilvánosságra azt a 2016-os felvételt, amelyen egy halott lélek zaklatja őt, gyanútlan temetői sétája közben. Oké, annyira mégsem volt gyanútlan, a temetőről ugyanis az a hír járta akkoriban, hogy egy ott élő (haló?) kísértet el akarja űzni onnan a látogatókat. Ferguson éppen ezért kötelességének tekintette, hogy tegyen valamit az ügy érdekében: odament, és lefilmezte az illetőt. 

A 33 éves fiatalember motivációi érthetőek, gyerekkorában ugyanis a nagypapája házában egy férfi és egy kislány szellemét kellett kerülgetnie állandóan. Látta és érezte őket, de azt hitte, ennek egyszer vége lesz. Ehelyett azonban, ahogy telt az idő, a férfi kísértetérzékelő képessége egyre csak erősödött. Tudta, hogy az adottságát ki kell használnia, így másodállásban szellemvadászkodni kezdett. 

A Southamptonból származó fitneszedző a Hants városában álló 800 éves St. Mary templom temetőjében sokak által érzékelt negatív jelenéseket kívánta feltárni tehát, lévén, a látogatók arra panaszkodtak, hogy úgy érzik, valami erőteljes, kellemetlen erő akarja őket elűzni a szeretteik sírja mellől. Ferguson általában nem szokott temetőkben vadászni, mivel meggyőződése, hogy a föld alá temetett emberek nem törvényszerűen válnak szellemmé. De aztán annyi panasz érkezett hozzá, hogy úgy vélte, ez egyszer kivételt tehet, és hát, lássuk be, meglett az eredménye: a videó, amelyet a helyszínen készített, tökéletesen példázza az emberek aggodalmát. Ha megtekinti, ön is jól láthatja, amint  - a szellemvadász szavaival élve - 

EGY ELLENŐRZŐ ÚRIEMBER SZELLEME TÁMAD RÁ HIRTELEN.

Ferguson azt mondja, már a temetőbe érkezvén is rossz energiák lengték körül, és nemkívánatos személynek érezte magát. A szellemek detektálásához alkalmazott készülékével már az események előtt meg volt győződve róla, hogy itt valami nagyon paranormális dolog készülődik, aztán: 

egyszer csak süvítő hangot hallottam, majd egy sírból előbukkanó szellem repült el mellettem 

- nyilatkozta a Mirrornek. Aztán visszanézte a felvételeket, és úgy találta, hogy a vizuális bizonyítékokkal már igazán nem vitatkozhat, így kategorikusan kijelentheti, hogy amit érzékelt, az bizony egy természetfeletti  jelenés volt, egy olyan entitás, aki ellenőrzése alatt akarja tartani az egész környéket. Szerinte érdemes lelassítani a felvételt ahhoz, hogy érzékelhető legyen: a szellem kétségtelenül alakot akar ölteni. Azt nem tudni, végül megtette-e, de ha igen, akkor csakis Ferguson háta mögött, ennél több ugyanis már nem látszik a felvételen. 

Ő egy határozottan mérges szellem, aki úgy véli, a 800 éves temető az ő tulajdonában van. Ugyanakkor nem hiszem, hogy az energiái veszélyeztetnék az ott nyugvó embereket.

Ferguson elégedett az eredményeivel, és büszke rá, hogy a felvétellel meg tudja nyugtatni az aggodalmaskodó embereket. Mondjuk az nem világos, hogy ettől ki nyugodna meg, és miért, de ezt már az ő szakmai ítélőképességére bízzuk. 

Ön például megnyugodott?

15%
4990 Ft
4242 Ft
15%
3499 Ft
2975 Ft