Amerikában elindult az America's Got Talent tehetségkutató műsor válogatója, a zsűrit ezúttal nem egy ember, hanem egy négylábú performansza kápráztatta el. A kutyus olyan produkciót mutatott be, amit még Simon Cowell, a műfaj veteránja sem látott még a műsor történetében.   

Pam Baker, Oscar nevű, hároméves golden retrievere nyűgözte le a zsűrit. Pam az előadás előtt elmondta, hogy a kutya különleges képességgel van megáldva, tud énekelni, sőt a  kutyus még a vibratóra is képes

A gazdi másfél évvel ezelőtt jött rá arra, hogyha elkezd zongorázni a kutya csatlakozik hozzá. 

Nem ez az első énekelni próbáló állat a műsorban, viszont sokszor okoztak már csalódást ezek a produkciók Simonnak. Így nem csoda, hogy a veterán zsűritag kétkedve állt a produkcióhoz:   

Nincsenek nagy elvárásaim, egy ideje már csinálom ezt a műsort, ha egyszer találnánk egy éneklő kutyát, az maga lenne az álom.

A kutya bebizonyította, hogy nem utazik kicsiben, a német zeneszerző Pachelbel D-dúr kánonját énekelte, azaz vonyította el. Oscar egyébként piros csokornyakkendőt viselt, és még csóválni sem felejtett el a színpadon, az előadás után pedig nagyon bepörgött.

A közönség ovációval fogadta a kutyus produkcióját, aminek a műsor kegyetlenül őszinte zsűrije sem tudott ellenállni, aki nagyon izgatott, hogy egy éneklő kutyára leltek.

Simon azért nem hazudtolta meg magát, Pamnek  megjegyezte, hogy a zongorázás terén van, hova fejlődnie.