Mindenkinek vannak egyedinek tűnő problémái az életben, amikről idővel gyakran kiderül, hogy nem is annyira rendhagyóak. Ám az nem valószínű, hogy Keith Tyssent fenyegetné az a veszély túl sok emberrel kéne osztoznia a gondon, ami a hétköznapjait megkeseríti. Hiszen a férfinek közel húsz éve az a legnagyobb baja, hogy részeg járókelők molesztálják a sövényét. A növényt ugyanis egy formás nő alakjára vágta, ennek pedig sokan nem tudnak ellenállni.

Ebben önmagában is van valami vicces, pláne úgy, hogy Tyssen egy brit lapnak elmondta, ő valójában nem is egy nő alakú sövényt akart csinálni. Mint kiderült, a férfi negyven évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a díszen, ami először egy görög istennek indult, ám valahogy mégis nőalak lett belőle, ami 2000 óta hívogatja a kanos részegeket Tyssen ajtaja előtt. 

Felmásznak rá és szétnyitják a lábait. Undorító

- magyarázta a férfi, aki azt is elmondta, már régóta tervezi, hogy riasztót szerel a művére vagy legalább egy táblával megpróbálja elrettenteni a molesztálókat. Erre azonban eddig nem kerített sort, emiatt pedig rendszeresen újra kell formáznia a sövényt, hiszen a vad szexelésben sokszor megrongálódik.