Egy férfi a hóna alatt egy aligátorral sétált be a helyi boltba, sör után érdeklődött, megkergetett egy vevőt, majd vett egy pár doboz sört… Természetesen az eset nem máshol, mint Floridában történt

A férfi azért kergette meg a másik vevőt, mert az éppen az italoknál lévő hűtő mellett merészelt állni, azt pedig mégsem hagyhatta, hogy valaki elhappolja az orra elől az utolsó sört. Az esetet az egyik barátja filmezte le, a Facebookon közzétett videót azonnal felkapta az internet, sokaknak elnyerte a tetszését a nem mindennapi akció.

Az összekötözött szájú aligátorral való ámokfutás viszont többeknél kiverte a biztosítékot, és persze a helyi állatvédők figyelmét sem kerülte el.  

A floridai lakos neve Robby Stratton, aki a Facebookjára egy közös szelfit is kirakott a jelenet szereplőivel, amivel azt bizonygatta, hogy senkinek nincs oka kiakadni rá, mert az állítólagos áldozatokat mind ismeri, akik a mai napig csak röhögnek az eseten, tehát "csupa móka és kacagás" volt az egész. 

Közben viszont egy elég felkavaró videó is a napvilágra került, amiben az ámokfutás előtti jelenetek láthatóak.

A felvételek rögzítették, ahogy egy másik férfi rátapos az aligátorra, majd a nyakánál fogva a levegőbe emeli, később pedig kézről kézre került a hüllő, - történetesen az állat Robby Stratton kezében is látható.

A sráccal az Action News Jax készített egy rövid riportot, megkérdezték, miért rohant be a boltba az állattal. És mi volt a válasz? Természetesen az, hogy részeg volt, és egyébként sem emlékszik az egészből semmire.

A csatorna szerint az aligátor illegális birtoklása törvénysértő, és Strattonnak valószínűleg egy 5000 dolláros büntetéssel vagy öt év börtönnel kell szembenéznie.

Amikor a férfi kicsit kitisztult, és felfogta, hogy a börtön már nem lesz csupa móka és kacagás, akkor megpróbálta menteni a helyzetet. De nem igazán tűnik úgy, hogy a srác őszintén megbánta volna, amit tett.

Azt ugyan elismeri, hogy "nem volt a legjobb ötlet" az aligátorral átfutni a bolton, viszont azzal védekezik, hogy az aligátor farmokon is bekötik az állatok száját, csak azért, hogy a látogatók megfoghassák őket, és egyébként sem ő volt az, aki rálépett az állatra, az ámokfutás után pedig szabadon engedte az aligátort