Ha az ember alaposan rááll a Google Street View nézegetésére, akkor néha egészen izgalmas dolgokba is belefuthat. Láttunk már kutyát, ami photobombolta egy fotós összes képét, van hogy a Google autója szexelő embereket örökít meg, és olyan is előfordul, hogy egyenesen egy kislányszellemet sikerült lefényképezni egy temetőben. Állítólag ez történt egy texasi sírkertben, a képeket pedig egy szakoldal, a The Hidden Underbelly 2.0, posztolta a YouTube csatornájára, olyan videók közé mint a videón a rejtélyes vörös fény vagy az ufó rabolta el anyát és lányát.

Íme egy kicsit közelebbről a friss szellemfotó:

A felvételeket közzétevő csatorna üzelemeltetői egyébként nem sok kommertárt fűztek a képekhez. Megadták a fotó koordinátáit és annyit közöltek, hogy nem hozhatják nyilvánosságra, hogy kitől kapták az információjukat. Mindenesetre mindenkit arra buzdítanak, hogy döntse el maga, hogy szerinte tényleg egy kislány szelleme látható-e a képeken.

A felvétel alatt már élénken folyik is a diskurzus, van aki szerint ez bizony tényleg bizonyíték valamire, egyesek egyenesen tudni vélik, hogy a gyerek vagy gyilkosság vagy baleset áldozata lett, de van olyan rezignált YouTube-felhasználó is, aki csak ennyit fűzött hozzá a látottakhoz: 

MEH.

És ön mit gondol, mi van a felvéletlen?