Egy magyar DJ, Willcox megcsinálta a Tequila című dalával a maga szerencséjét. Nem mellesleg a klipben Koholák ÉNB Alexa táncol.

Willcox azt mondta, hogy pont ez volt az a dal, amivel nem akart a nemzetközi trendeknek megfelelni. Erre meg pont felfigyelt az egyik legnagyobb amerikai kiadó, az Ultra Records. Willcox nem is vette komolyan a megkeresést, azt hitte, hogy valami vicc az egész, de a magyar kiadójától tudta meg, hogy felkerült a neve Calvin Harris, Deadma5, Axwell, Paul Van Dyk és Benny Benassi mellé, mivel az Ultra négy éves szerződést kötött a fenti dalra.

De mit is jelent ez? Mennyire nagy szó bekerülni az Ultra Recordshoz?

 Az Ultra egy világszintű cég, Youtubeon 15 millió feliratkozóval és persze a több ismert digitális felületen is hasonló követőszámmal rendelkeznek. Los Angelesben, New Yorkban, Berlinben és Szingapúrban is van irodájuk. Willcox így ugyanazokat a lehetőségeket és "felületeket" kapja meg, mint Calvin Harris, Fedde Le Grand vagy Aoki. Így rengetegen emberhez eljut majd Willcox zenéje. "Olyan, mintha meghívtak volna a Manchester Unitedba játszani"

- mondta Molnár Gábor a Gold Record vezetője.

Igen, olyan volt már, hogy előadók kölcsönöztek magyar dalokból (lásd: Gyöngyhajú lány és Kanye West), de egy ilyen szerződés nem mindennapi eset.