Tavaly már felléptek ellene, mégsem tudtak semmit tenni annak a Good Girls Co. nevű cég által működtetett szexszigetnek a megszüntetéséért, amelyen 30 vendég korlátlan mennyiségben fogyaszthat nőket, alkoholt és kábítószereket. 

Ezért idén ismét megrendezték a négy napos fesztivált egy titkos helyszínen, a Karib-térség környezetében. A tavalyit Kolumbiában tartották, de az őket kritizálók rettentően ágáltak ellene: betegnek és undorítónak bélyegezték az egészet, és még a rendőrséget is rájuk uszították, hogy bűncselekményre utaló nyomok után kutassanak. Miután a helyi papok a pápához fordultak, hogy segítsen leállítani ezt a „fertőt”, a szervezők kénytelenek voltak elköltöztetni az eseményt.

Amelyről - a kíváncsiskodók nagy örömére - egy belsős informátor most részletesen beszámolt. Ez jó, különben sosem tudnánk elképzelni, milyen dolgok történhetnek egy igazi, hivatalos szexszigeten, így viszont már pontosan tisztában leszünk vele, mire vállalkozunk, ha van luxushajókázásra, kábítószer-kedvelő prostikra, különleges kajákra, piákra, drogokra és showműsorokra elkülönített közel 5 ezer fontunk, vagyis úgy 1,8 millió forintunk, amit szépen be is fizetünk. 

Ennyi kell ugyanis ahhoz, hogy négy napig azt tehessünk, és azt tehessenek velünk, amit csak akarunk. Ezért a pénzért (legyünk pontosak: 4.600 fontért - 1.7 millió forintért)

  • minden férfi kap két latin nőt, akikkel szabadon garázdálkodhat, 
  • élő szexshow-kon vehet részt,
  • akármennyit bulizhat egy luxusjachton,

és egy tonna egyéb meglepetésben lehet része, amelyeket a forrás már nemigen részletezett, de remekül összefoglalta, hogy miről is szól itt a történet valójában. Úgy fogalmazott, hogy a vendégeknek a pénzükért korlátlan mennyiségű szexben lehet részük ezekkel a nőkkel, akik minden szexuális fantáziájukat kielégítik. Ha viszont egyikük már uncsinak bizonyul, a vendég nyugodtan cserélhet partnert a többiekkel, akár többször is. 

szexsziget weblapja szerint 60 nő csak azért van, hogy vendégeiket királyként szolgálja, miközben az ügyfeleknek nem kell attól tartaniuk, hogy letartóztatják vagy deportálják őket. Az oldal arról is biztosítja az érdeklődőket, hogy a lányok rendszeresen átesnek szűrésen, így tuti, hogy egyikük sem terjeszt semmiféle nemi betegséget. 

Amennyiben a vendégek teljesen kifáradnak a rengeteg szextől, vedeléstől és drogozástól, kipihenhetik magukat egy számukra elkülönített vízi járművön, amellyel oda mennek a környéken, ahova csak szeretnének. Lehetőségük van továbbá röplabdázni, vagy csak simán fetrengeni a tengerparton. Mindenkinek saját, naponta takarított, légkondicionált szobája van (még jó), óceánra néző, lélegzetelállító kilátással, teljes biztonsági személyzettel, szakácsokkal, akik mindent megfőznek, amit a vendég szája kíván. Ezek után nem is tűnik olyan soknak az az 1.7 millió forint, nem?