Annak, aki sosem tudott kellőképpen kibékülni önmagával, és titkon, legbelül egy női nemi szervnek érezte magát, de semmi sem volt alkalmas arra, hogy kifejezze a benne szunnyadó valós énjét, van egy igazán pompázatos hírünk! 

A folyton változó, egyre különlegesebb trendeknek köszönhetően ugyanis a Fendi nevű vállalat egy igazán meglepő, de annál élethűbb terméket dobott piacra, mégpedig 

A VAGINASÁLAT. 

Állítólag ők maguk nem is sejtik, miféle csodát alkottak, bár kis esélyét látjuk, hogy a dizájner egy percig sem gondolkodott el azon, hogy amit tervez, bizonyos hajtogatással nagyon, de nagyon hasonlít valamire, amire nem biztos, hogy kellene neki.

Persze az is lehet, hogy a végeredmény főként a fotósnak köszönhető. Mindegy, ha már így alakult, egy viszonylag szűk, de annál nyitottabb réteget tudhatnak majd célközönségüknek, akik a kiegészítő árát tekintve jelentős összeggel járulnak majd hozzá a cég profitjához. Az erre fogékonyaknak ugyanis 750 eurót (vagyis úgy 260 ezer forintot) kell fizetniük ezért az elképesztő ruhaneműért. De nemcsak ez a fantasztikus benne, hanem hogy a szőr, amely a sálat díszíti, rókaszőrből van, így a Petát is bármikor magára uszíthatja a vállalkozó kedvű divatdiktátor. Hát nem iszonyú izgalmas? Nyilván dehogynem. 

Igényt tartana ön egy efféle ruhaneműre?