Különös étkezési szokása tett híressé egy amerikai férfit

2018.10.23. 16:27

Ahogy Andy Warhol is megmondta: egyszer mindenki híres lesz 15 percre, az amerikai Mike Roman életében pedig most jött el ez a pillanat. A 41 éves férfiről számos bulvárlap beszámolt az elmúlt napokban, miután egy rádióműsor vendége volt, ahol arról mesélt, mit szokott vacsorázni. Őt ugyanis ez teszi annyira különlegessé, hogy még riportot is készítettetek vele. 

Roman nem azért érdekes mert valami nagyon extrém helyen szokta elkölteni a nap utolsó étkezését, és arról sincs szó, hogy egy lenyűgöző konyhatündér, akinek a vacsora a specialitása, egyszerűen amiatt figyeltek fel rá, mert

saját bevallása szerint 37 éve minden este sajtos pizzát eszik.

Ennyire hosszú időre pedig az emberek nemhogy egymás, de szinte semmi mellett nem szoktak elköteleződni, úgyhogy ez tényleg figyelemreméltó kitartás.

via GIPHY

A férfi beszélt arról, hogy gyerekként nagyon válogatós volt, az édesanyja pedig négyéves korában inkább feladta a mindennapos harcot vele a vacsora miatt és inkább elkezdte neki megengedni a pizzaevést. Közel négy évtizeddel később pedig, Roman ízlése szinte semmit nem változott, azóta is minden napját sima Margheritával zárja. 

Minden alkalommal ugyanolyan ámulatba ejt, mint előző nap

- mondta a műsorban. Azt is hozzátette, nem gondolja, hogy ezzel árt az egészségének, hiszen - ahogy mondja - az táplálkozási piramis több fontos csoportját is tartalmazza a vacsorája. Igen, ebbe zöldségként beleszámítja a paradicsomszószt is, teljesen jogosan, hiszen 2011-ben az amerikai kongresszus mondta ki a pizzáról, hogy zöldség, annak érdekében, hogy az étel ne kerüljön le az iskolai menzák menüjéről.

És bár Roman számára fontos, hogy pizzával fejezze be a napjait, ez nem zárja ki azt, hogy néha ebédre is ezt egye. Persze egy olyan rutinkedvelő embernek mint ő, délben is megvan a maga hagyománya, ilyenkor egy mogyoróvajas szendvicset mindig el szokott fogyasztani.

Egyébként nem ő az egyedüli, aki valamilyen furcsa étkezési szokás miatt került be a hírekbe. 2016-ban egy Andrew Hawryluk nevű 23 éves férfi azzal lett ismert, hogy 186 napon keresztül ugyanabban az étteremben evett, pár napja a 77 éves Jackie Page-ről írtak a lapok, mert 64 éve csak Pepsi kóla fomájában juttat folyadékot a szervezetébe, sőt, II. Erzsébet királynőnek is megvan a maga szokatlan banánfogyasztási rutinja.