Elképesztően menő lesz, ha Halloweenkor influencernek öltözik

vik
2018.10.28. 15:43

Egészen meghökkentő dologra bukkantunk az interneten, mégpedig egy új, nagyon trendinek mondott Halloween-kosztümre, amelynek felöltésével bárki tarolhat októberben, aki kicsit is jártas a közösségi médiában, vagy olyan emberek közé megy, akik jártasak benne. A maskara nem igényel jelentős brainstormingot, sem túlzott fantáziát, viszont aki magára húzza, pont úgy fog kinézni, mint

egy baromi sikeres influencer. 

influencer-szett

Vagyis véleményvezér. Egy olyan személy, aki az Instagramra feltöltött fotóival vagy a Youtube-on népszerűsített vlogjával vált híressé és elismerté olyannyira, hogy már ő diktálja a divatot, a trendet, és ő szabja meg, mi a menő mostanában. Érdekes ugyanakkor, hogy az alábbi influencer-szett kísértetiesen hasonlít Kanye West Ye legutóbbi, Yeezy Season 6 nevű ruhakollekciójára, amelyet nemcsak a feleségén, Kim Kardashianen látunk állandóan, de Paris Hilton is magára húzta már, hogy promózza ezt a rendkívül különleges, stílusos, egyedi, fantasztikus fantáziáról tanúskodó összeállítást. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👑 #YeezySeason6 #ad

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

A sportmelltartó-baseballsapka-pulóver-sportcipő-cicanaci kombó amúgy egész jutányos áron megvásárolható, nem kell érte többet fizetni 59 dollárnál, vagyis úgy 16.500 forintnál.

TÖK MEGÉRI, NEM?