Egészen meghökkentő dologra bukkantunk az interneten, mégpedig egy új, nagyon trendinek mondott Halloween-kosztümre, amelynek felöltésével bárki tarolhat októberben, aki kicsit is jártas a közösségi médiában, vagy olyan emberek közé megy, akik jártasak benne. A maskara nem igényel jelentős brainstormingot, sem túlzott fantáziát, viszont aki magára húzza, pont úgy fog kinézni, mint

egy baromi sikeres influencer. 

Vagyis véleményvezér. Egy olyan személy, aki az Instagramra feltöltött fotóival vagy a Youtube-on népszerűsített vlogjával vált híressé és elismerté olyannyira, hogy már ő diktálja a divatot, a trendet, és ő szabja meg, mi a menő mostanában. Érdekes ugyanakkor, hogy az alábbi influencer-szett kísértetiesen hasonlít Kanye West Ye legutóbbi, Yeezy Season 6 nevű ruhakollekciójára, amelyet nemcsak a feleségén, Kim Kardashianen látunk állandóan, de Paris Hilton is magára húzta már, hogy promózza ezt a rendkívül különleges, stílusos, egyedi, fantasztikus fantáziáról tanúskodó összeállítást. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👑 #YeezySeason6 #ad

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

A sportmelltartó-baseballsapka-pulóver-sportcipő-cicanaci kombó amúgy egész jutányos áron megvásárolható, nem kell érte többet fizetni 59 dollárnál, vagyis úgy 16.500 forintnál.

TÖK MEGÉRI, NEM?