Akár megrendezett is lehetett volna, annyira stílusos jelenségként lépett egy cica az isztambuli Esmod nemzetközi divatbemutató kifutójára a napokban. Rejtély, hogyan juthatott be a helyszínre, de miután sikerült neki, alighanem tudta: macska létére az a minimum, hogy szépen végigvonul a kifutón (angolul: catwalk), és amennyire csak tudja, lesöpri a modelleket a pályáról.

Persze nemcsak a tehetségével, hanem a karmaival is: miután szépen kicicomázta magát a nyelvével (neki ugyanis ennyi is bőven elég a szépséghez), mellső lábaival nyomást gyakorolt a felvonuló lányok Achilles-inára, hogy megértsék végre: itt most baromira nem ők a főszereplők. Dolga végeztével pedig ő maga is végigvonult a kifutón párduc testtel, elegánsan és ösztönösen, úgy, ahogy a modellek csak évek rutinjával lennének képesek rá. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ahahahahahah #catwalk #real #vakkoesmod

H (@hknylcn) által megosztott bejegyzés,

Pedig ők is igyekeztek, de hiába próbáltak nem kizökkenni, a cica két és fél perc műsorozás után nagyobb sztárrá vált, mint ők.

Mindenki sokkot kapott

- nyilatkozta a Dodónak Goksen Hakki Ali divattervező, aki a helyszínen nézte végig, hogyan produkálja magát az állat a színpadon. A nézők közül pedig többen reménykednek abban, hogy egy szép napon az állat nemzetközi karriert fut majd be a modellszakmában. 

Haha, nincs kizárva. Miért ne?

- tette hozzá a dizájner. És hát lássuk be: e gy ilyen tehetséget vétek is lenne veszni hagyni.