Ma, november 8-án reggel vált elérhetővé a MOSCHINO és a H&M közös kollekciója. Egyrészt a Váci utca 1. alatt található üzletükben is megindult az értékesítés, ami miatt már hajnalban képesek voltak várakozni az emberek. A nyitásig az üzlet meleg itallal és péksüteménnyel készült a vevőknek - írja a 24

Míg az bolt fixen kinyitott, és a vevők szabadon megrohamozhatták az új kollekciót, addig a webshop csak korlátozott számban engedte be a felhasználókat.

A H&M Facebook-oldalán jött is pár komment, hogy "elérhetetlen" a webshop. Erre a cég a következtető tájékoztatást adta több hozzászólásban is:

 Oldalunkra egyszerre csak bizonyos számú vásárló tud bejutni, csakúgy mint az üzletünkben, hogy megakadályozzuk oldalunk túlterhelését. Kérlek használd a "Próbáld újra" gombot és amint lesz hely oldalunk be fog engedni. Jó vásárlást!

Kicsit olyan ez, mint amikor egyetemistaként tantárgyat akar felvenni az ember. Bizonyos rendszerekben ott is volt egy limit, ami fölött nem engedte be a hallgatót. Ott limitált férőhelyes szemináriumokért és gyakorlatokért kellett küzdeni, itt meg korlátozott számban elérhető papucsokról, pólókról, kiegészítőkről van szó. 

De van itt még valami!

Aki bejut az üzletbe és a webshopba, az sem feltétlenül találhatja meg a számára megfelelő terméket. Gondolunk itt arra, hogy a női dzsekik, topok, felsők (az oversize pulcsikat plusz néhány pólót kivéve) mind XS, S, és M-es méretben elérhetők.