21 gyerek után lehet, hogy már nem vágynak többre

vik
2018.11.11. 14:03

Élete során pontosan 811 hétig volt terhes az angliai Morecambben élő 43 éves Sue Radford, aki 29 évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, Christophernek, majd hat nappal ezelőtt az utolsónak, Bonnie Raye-nek. Ebben önmagában semmi extra nem lenne azonkívül, hogy a két gyerek nagy korkülönbséggel született, úgy viszont már annál érdekesebb a történet, hogy nemcsak közel három évtized, hanem 19 testvér is van közöttük. 

Igen, a házaspárnak 21 gyereke van, pedig eredetileg csak hármat szerettek volna. 

Aztán hiphop eljutottak a 9. gyerekig, a most 14 éves James-ig, akinek a születése után a 47 éves apa, Noel elköttette magát. Aztán gondolt egyet, visszacsinálta, és nemzett hirtelen tizenkét másik gyereket is. Most már azonban, a 21. után kezd alábbhagyni a lelkesedésük, ezért úgy tervezik, ennyi gyerek után már leállnak a szaporodással. Mondjuk ugyanezt mondták az utolsó előtti gyerek, a 14 hónapos Archie után is, de talán most komolyan is gondolják.

Érdekesség

Sue legrövidebb vajúdása 12 percig tartott (Bonnie Raynél és Tillie-nél).

A leghosszabb 37 órás volt.

Mások két vagy három gyerek után érzik azt, hogy elég, nekünk 21 gyerek kellett hozzá

- mondja az apa, aki saját pékséget üzemeltet, ebből tartja el a családját. Sue a GYED angliai változatával járul hozzá anyagilag a közös életükhöz. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This is what breakfast time looks like well one table anyway 😂😱

Radford Family (@theradfordfamily) által megosztott bejegyzés,

A termékeny házaspár mindkét tagja örökbefogadott gyerek volt, így feltételezhető, hogy a múltjuk miatt kompenzálnak ennyire, és vállaltak ennyi utódot. Na meg ugyanezért nem vetették el az elsőt, Christ sem, amikor az anya 14 éves korában véletlenül teherbe esett. 17 volt, amikor Noel feleségül vette, majd gyorsan meg is fogant a második baba, Sophie. 

A két legidősebb gyerek már nem a családdal él, így a 10 hálószobás otthon megoszlik a házaspár és a többi gyerek, a 23 éves Chloe, a 21 éves Jack, a 19 éves Daniel, a 18 éves Luke, a 17 éves Millie, a 15 éves Katie, a 14 éves James, a 13 éves Ellie, a 12 éves Aimee, a 11 éves Josh, a 9 éves Max, a 8 éves Tillie, a 7 éves Oscar, a 6 éves Casper, a 3 éves Hallie, a 2 éves Phoebe, a 14 hónapos Archie és a 6 napos Bonnie Ray között.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hallie Phoebe and Archie’s christening #bigfamilylove

Radford Family (@theradfordfamily) által megosztott bejegyzés,

Jól számolt, csak 18 nevet soroltunk fel, nem véletlenül. Sue-ra ugyanis 2014-ben a kelleténél sokkal hamarabb, 21 hetes terhesen jött rá a szülés, amit a baba, Alfie sajnos nem élt túl. A család mégis úgy tekint rá, mint egy családtagra, aki az égből tekint le rájuk.