A reddit-en tette közzé egy nevét nem reklámozó nő, hogy mivel sikerült végérvényesen elcsesznie az első napját a munkahelyén. Azt állítja, hogy egy családi étteremben kapott munkát, ahol remekül érezte magát, amíg mindent tönkre nem tett egyetlen mozdulattal. Vagyis inkább 348 mozdulattal. 

Bementem, a trénerem pedig megmutatta a napi rutint. Aztán egyszer csak odavitt a bejárati pulthoz, hogy találkozzak egy másik dolgozóval. Beszélgettünk, de egy idő után mindkettejüket elhívták a konyhába, én megy egyedül maradtam. Ott ácsorogtam a pultnál, és elkezdtem unni magam. Percek teltek el, aztán belefáradtam, hogy bámészkodok körbe-körbe, így elkezdtem az asztalon lévő dolgokkal matatni.

Egy extra kattogós tollal szórakoztam, egy táblára irogattam krétával, aztán a kezem megpihent egy nagy gombon, ami egy kupac dróton pihent az asztalon. Megvizsgáltam, és az agyam majomüzemmódba kapcsolt, így arra gondoltam, hogy ezt biztos nyomkodni kell, úgyhogy neki is kezdtem. Ott álltam két percig, és non stop ütögettem a gombot.

Majd, amikor realizálta, hogy túl látványosan unatkozik, inkább úgy tett, mintha nem csinált volna semmit, és inkább fütyörészve betért a mosdóba. Halványan hallotta egy sziréna hangját, de nem gondolta, hogy foglalkoznia kellene vele. Viszont amikor visszament a konyhába, egy halom rosszalló tekintetű kolléga állt vele szemben. 

A menedzser megkérdezte, hogy én nyomtam-e meg a 911-hez bekötött gombot. 

Aligha kell hosszasan magyaráznunk, hogy mi az összefüggés a lány, a 10 perccel azelőtt szénné nyomkodott gomb és a sziréna hangja között. Pláne, ha azt is elmondjuk, hogy egy rakás rendőr érkezett ki miattuk, és amíg a lány a mosdóban volt, az egész éttermet körbejárták. Hátulról hatoltak be, arra számítottak, hogy egy rémes lövöldözős akcióban kell majd részt venniük, hiszen hatalmas lehet a veszély, lévén, pontosan 348 alkalommal hívták ki őket.

(Mirror)