Ön a címből már tud mindent, ami az alábbi videó élvezetéhez szükséges, klikkeljen a play gombra!

Annyit tudunk még hozzátenni, hogy a fejkamerával készült videót bizonyos Rémy Métailler posztolta azzal, hogy nagyon nehéz, fizikailag megterhelő volt ez a pálya, a felvételen az látható, amikor aznap másodszor teljesítette azt. A helyszín a fenti borítóképen is látható Medellín, ami Kolumbia második legnépesebb városa, és ami egykor a világ legveszélyesebb városának számított a drogkartellek folyamatos háborúi miatt, itt volt Pablo Escobar otthona is.

A videó szempontjából fontosabb azonban, hogy Medellín kb. 1500 méterrel tengerszint felett helyezkedik el – Métailler írja is, hogy a magasság szintén hozzátett ahhoz, hogy ennyire nehéznek találta a pályát. A videó azzal végződik, hogy a férfi elterül a földön a bicikliről lezuhanva, a pálya pedig eszerint az Instagram-poszt szerint bekerült a Guinness rekordok könyvébe, mint a világ leghosszabb városi downhill biciklipályája. De alább egy olyan fotót szúrtunk be ide, amin Métailler arca is látszik.

 A videót a Popbitch eheti hírlevelében találtuk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ilyen leszáguldani a világ leghosszabb városi downhill-pályáján

Kolumbiában a hegyekben fekszik Medellín, itt alakították ki ezt a rekorddöntő biciklipályát. Lélegzetelállító fejkamerás videó készült róla.

68 · Dec 14, 2018 04:32pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments