Szentestével már biztos mindenhol lement a legnagyobb őrület, de ne felejtsük el, hogy igazából három napból áll ez a maratoni ünnep. Úgyhogy ne árt, ha karácsony napján és másnapján még készülünk valamivel. Nem gondolunk bonyolult dologra, csak olyanra, mint egy jó szakállfüzérre... 

Jó, igen, talán erről nem hallott még, de higgye el, amint elmondjuk, mi ez, el sem fogja tudni képzelni, hogy élhetett eddig nélküle. Mielőtt bármit mondanánk, tekintse meg ezt a csodát itt:

Bizony, ez pontosan az, amit a neve is sugall: egy szakállon díszelgő, villogó égősor. A 90 cm hosszú, változtatható színekben pompázó, 18 darab ledből összefűzött darabot a Firebox nevű vállalat készítette el, és árulja, miután kiszúrta a szemét az a fájdalmasan hatalmas rés, amely nélkülük a mai napig is ott tátongana a karácsonyi termékek piacán. Rájöttek, hogy a favágószexuális, a hipszter és az egyszerű szakállas férfiak korában mekkora igény mutatkozik egy efféle termékre, így arra jutottak, hogy madárfészkek helyett egy nem mindennapi fényfüzérrel bővítik a kínálatukat. 

A termékről azt mondják, hogy kényelmes, és mivel az égők össze vannak fűzve, praktikusan applikálható a szakállra. Nem húz, nem tép, gyorsan feldobható, és ami a legjobb: olyan apró akkumulátora van, hogy simán eltűnik az arcszőrzet rejtekében, vagyis nem kell magunk után vonszolnunk egy fél erőművet. Rémes diszkrimináció a szakálltalanokra náézve, de arcszőr sajnos nem jár hozzá.

A cég biztos a termékében, de mindenre azért így sem vállal garanciát. Például arra sem, ha valaki 25468434 G-s nyomásnak szeretné kitenni a füzért, vagy esőben, esetleg a kádban mutatkozna vele, ezek közül egyik sem tesz neki jót ugyanis. De ha kibírja, hogy normális körülmények között viseli, elhiheti, hogy nagyon, nagyon menő fiatalember válik önből az ünnepekre, kb 4000 forintért cserébe. Ha viszont szeretné még látványosabbá tenni a megjelenését, ajánljuk figyelmébe az alábbi terméket: 

Felkeltette az érdeklődését a szakállfüzér?