Eredetileg valami olyasmi címet akartam volna adni, hogy 

Semmi igazán különleges nincs ebben a történetben, hogy van egy kislány, akinek van egy biológiai, meg egy mostoha apja, akik amúgy nem melegek, nem azonos nemű párkapcsolatban élnek, csupán arról van szó, hogy a lány anyukája a szülés után összejött egy másik férfival, aki ugyanúgy tudja szeretni mostoha lányát, mintha csak a sajátja lenne.

De ez nem fért volna ki. Pedig erről van szó. 

Hatalmasat ment a Facebookon egy poszt, amiben Dylan, a magát Búnusz Apának nevező férfi leírja, hogy mostoha lánya mennyire megváltoztatta az ő és az egész családja életét. Sokak számára hihetetlen lehet, de náluk tényleg működik, hogy négyen, ő, a menyasszonya, a menyasszonyának volt férje, illetve az ő közös kislányuk alkotnak egy családot. És ezt úgy kell elképzelni az elmondás szerint, hogy Willow apukája tényleg bármikor szívesen látott vendég náluk. Például abból se volt probléma, sértődés, semmi para, hogy a kislány idén a biológiai apjával ment el az apa-lánya táncestre.

Közzétette: Dylan Lenox – 2019. január 19., szombat

 Persze azt is megjegyezte, hogy ez a családi kép messze nem lenne ilyen idilli, ha nem lenne Sarah, az ő menyasszonya, a fogadott gyermekének anyja.

Our daughter Willow. You may never know how your love has changed us all. The guy to the left is myself (Daddy, Daddy...

Közzétette: Dylan Lenox – 2019. január 19., szombat