Egy 42 éves argentin pornósztár, bizonyos Sabrina Sabrok egy ideje csak azzal foglalatoskodik, hogy ő legyen a legnagyobb fenekű nő a szakmájában. Mivel ez azonban alighanem igen unalmas tevékenység hosszútávon, felvett egy másik, meglehetősen szokatlannak tekinthető időtöltést a repertoárjába: sátánista szektát alapított, ahova tagok jelentkezését várja szeretettel. 

A Sabrok Szövetség lehetőséget kínál az érdeklődőknek arra, hogy lepaktáljanak a Sátánnal vagy a Szent Halált képviselő úrnővel, aki varázslatokra tanítja őket, és arra, hogyan kommunikálhatnak a halottakkal. 

Sabrok, aki rendszeresen hosszú beszélgetéseket folytat az Ördöggel és a Halál Istennőjének és/vagy a Sátán boszorkájának tekinti magát, azt mondja, egy belső hang késztette arra, hogy sátánista gyülekezetet keltsen életre. 

Annak idején ateista voltam, de aztán elkezdtem időt tölteni Szent Halál Úrnővel, akivel annyira jól éreztem magam, hogy csatlakoztam egy szektához. Aztán, amikor a hangok eleget sulykolták belém, hogy foglalkozzak a fekete mágiával, amely a Sátánt és a Szent Halált élteti,

megalapítottam a saját templomomat. Ezt nevezem Sabrok Szöetségének

- nyilatkozta a majdnem legnagyobb fenekű sátánista pornószínésznő, majd hozzátette, hogy ez számára nem volt olyan nehéz feladat, lévén, képes kommunikálni a szellemekkel, és könnyedén kapcsolatba lép a természetfelettivel, bármit is jelentsen ez. 

Minden, ami teszek, azért történik, mert paktumot kötöttem a Sátánnal

- világít rá az okokra Sabrok, és ugyanezt ajánlja mindenkinek, aki változtatna az életén valahogy, de semmiképp sem a társadalom diktálta feltételeknek eleget téve. A nő egyébként sok áldozatot hozott a sátánista szekta érdekében, feladta a lányait és a családját, hogy ne zavarjanak bele a küldetése végrehajtásába, amiről még így sem teljesen világos, hogy mi is az pontosan. Mindenesetre reménykedünk abban, hogy ennyi munka mellett a fenéknövesztéssel sem hagyott fel azért. 

(Mirror)