Foglalkoztunk már korábban olyan képmanipulátor photoshop mágusokkal, akik brutál bicepszet csináltak Kim Kardashiannek, meg pöttöm kis fejet Arnold Schwarzeneggernek.

Vagy van egy orosz srác, aki egy szalagavatós tablóképből is elég durva dolgokat tud kihozni némi utómunkával. És persze mi is elkövettünk egy olyat, hogy megfosztottuk a celebeket a rájuk legjellemzőbb vonásaiktól. Ez lett a végeredmény.

Most pedig itt van Kirby Jenner, aki akár Kendall és Kylie Jenner eltitkolt testvére is lehetne. Ez a bajszos srác simán odaphotoshopolja magát a Jenner lányok mellé. Legyen szó vörös szőnyeges díjkiosztóról vagy egy beállított szelfiről. A művész annyira benne van ebben a szerepben, hogy a Bored Pandának adott rövid nyilatkozatában is úgy beszél Kris Jennerről, mint tulajdon anyjáról.

Az idősebb ikertestvérem, Kendall és köztem van egy hihetetlenül erős kötelék. Anya szerint olyanok vagyunk, mint Sigmund és Roy, csak kevesebb tigristámadással, de több varázslattal.

Kirby elmondta, hogy felnéz Kendall Jennerre, mert szelektíven gyűjti a műanyag üvegeit, de azért is, mert gyönyörű énekhangja van. Azt is szereti nővérében, hogy minden megbukott vállalkozásában támogatja.

Épp azon gondolkozunk Kendallel, hogy elindítunk egy mikrohullámú sütők kicicomázásával foglalkozó biznisz. Olyan lenne, mint a Pimp My Ride (egy autófelújító műsor Xzibittel), csak mikrókkal. Fasza tévéműsor lehetne...

- mondta Kirby.

Nyilván sokan megvádolták Kirbyt azzal, hogy csak photoshop az egész, az összes kép kamu, amin ő és Kendall Jenner szerepel. Ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy nem is ismeri a photoshopot. A paintben is annyira jártas, hogy össze-vissza tud firkálni benne minden értelmetlen dolgot. Valamikor egy zsiráfot, esetleg egy kardot rajzol, amit szépen kiszínez, de ennyi. Még a kinyomtatáshoz is Kim Kardashian segítségét kell kérnie.

Abszolút hihető, hogy ez így van.

Kirby Instagramját itt lehet megtalálni, ahol ezekhez hasonló élethű képeket lehet róla és Kendall Jennerről találni.