Ahogy a 2018-as foci vb kapcsán megemlékeztünk a játékosok szexi barátnőiről/feleségeiről, úgy abszolút logikus lenne, ha a most vasárnapi Super Bowllal is hasonlóképp járnánk el. Nos, mivel semmi nem gátol meg minket ebben, így tüstént körbenéztünk a döntőt játszó Los Angeles Rams és a New England Patriots játékosai között, hátha találunk köztük pár olyan személyt, akik mutatós feleséggel vagy barátnővel rendelkeznek, hogy bemutathassuk őket önnek. 

A jórészt fürdőruhamodellekkel kavaró játékosok mellett akadnak még olyanok is, akik doktornőt vettek el, vagy épp egy szinte szakmabelit, akivel kiegyensúlyozott boldogságban élnek együtt. Utóbbira példa Johnny Hekker és felesége, az atléta Makayla, akik egy kutya után nemrégiben első a közös gyerekükkel készültek új szintre emelni a kapcsolatukat. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

so blessed already

Makayla Hekker (Stambaugh) (@mak_hekk) által megosztott bejegyzés,

A Rems banánrúgásban jeleskedő punteréről jó pár évvel ezelőtt egész sokat lehetett hallani, például, amikor kitalálta, hogy több ezres rajongótábort hoz létre a Twitterén, méghozzá úgy, hogy megkéri a rajongóit, hogy mindenféle elmebeteg kihívással állítsák szembe őt, hogy kiderüljün: meg tudja-e őket csinálni vagy sem. Makayla sokat segített neki a tervében, minden tekintetben támogatta őt, és videóra is vette, amint férje arra készül, hogy elvégzi a kínzó a fahéj- és krékerkihívásokat. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Don't worry, be happy.

Makayla Hekker (Stambaugh) (@mak_hekk) által megosztott bejegyzés,

De most lépjünk túl ezen, és beszéljünk kicsit az amerikaifocista és felesége kapcsolatáról, miközben mutatunk róla/róluk egy pár izgi instagramfotót is. Az biztos, hogy évek óta együtt vannak már, a kapcsolatuk első komoly lépésének pedig azt tekintik, amikor megvásárolták Nellie nevű boxerkutyájukat. Első közös házukba 2015. március 26-án költöztek be hármasban, fiuk születésével pedig már négytagú család lettek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When you have no idea how to be an "Instagram model"

Makayla Hekker (Stambaugh) (@mak_hekk) által megosztott bejegyzés,

A páros még az egyetemen találkozott egymással, Makayla akkoriban volt gólya az Oregon State University-n. Hekker figyelme akkor terelődött először a nőre, amikor az megnyerte az év újonca címet a fiatal atléták bankettjén (merthogy Makayla igen tehetséges atléta, nemzetközi versenyeket nyert gimnasztikában).

Ezután váltottak pár üzenetet, és néha az egyetemen is összefutottak. A nő szórakoztatónak és bolondosnak tartotta a férfit, állítólag ez a két tulajdonság az, ami igazán meg tudja őt fogni egy emberben. Ebből az üzengetős-összetalálkozgatós kapcsolatból hamar szerelem lett, Makayla pedig a mai napig úgy érzi, élete legfantasztikusabb pillanata volt, amikor Johnny megkérte a kezét.