A futball vb okán már megemlékeztünk jó pár focistafeleségről. Mivel Amerikában most van az ottani egyik legnépszerűbb labdajáték döntője, a tojáslabdával, védőfelszerelésben, sisakban, kézzel-lábbal játszott amerikaifoci legnagyobb eseménye, a Super Bowl, ezért most megnézzük a két csapat játékosainak egy-egy csinos hölgy hozzátartozóját, barátnőjét, feleségét.

A New England Patriots egyik sztárjátékosának nevét elég sokan ismerhetik. Nem, nem Tom Bradyre gondoltunk, hanem csapattársára, a tight endként brillírozó Rob Gronkowskira. Röviden csak Gronkra. A csávó egy igazi Terminátor. Az is csoda, hogy nem sittes vagy pankrátor lett belőle.

De most ne menjünk bele a súlyos szakmázásba, illetve Gronk múltjának mély elemzésébe, amikor itt van a barátnője, Camille Kostek.

2014 óta van együtt az NFL-es focistával. Persze voltak hullámvölgyek, de jelen pillanatban egy párt alkotnak. Kostek abban hasonlít a Patriots irányítójának, Tom Bradynek a feleségére - aki nem más, mint Gisell Bündchen - , hogy ő is szakmabéli, mondhatni kolléganők, hisz modellként tevékenykedik.

Sőt! Ami azt illeti, Palvin Barbarával is sorstársak lehetnek, mivel mind a ketten szerepeltek a Sports Illustreted bikinis kiadásában.

Camille Kostek a modellkedés mellett mást is csinált: ő volt a New England Patriots egyik pomponlánya. Ma már nem a pályán szurkol pasijának és csapatának, hanem valami focistabarátnőhöz méltó, díszpáholyos helyről.

Kostek amúgy egyszer már megjegyezte, hogy elege van abból, hogy Gronkowski valakijeként hivatkoznak csak rá, amikor ő a focista nélkül is elért bizonyos sikereket az életében. Közben azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Sports Illustrated-fotózásra Rob Gronkowski hozta formába - és erről egy kis kedvcsináló videó is készült. Szóval lehet, hogy Kostek a saját lábán is megállna, Gronk nélkül is tudna érvényesülni, de azért így sokkal egyszerűbb, hogy ott van mellette az NFL egyik legnagyobb sztárja.