Természetes jelenség, hogy a nők teste kisebb-nagyobb mértékben megváltozik szülés után. Az Instagram világában pedig számtalan olyan példát láttunk már, mikor anyák azt mutatták meg, hogyan nyerték vissza a terhesség előtti alakjukat, ám sok olyan poszt is szembejön, mikor kevésbé szerencsés genetikával rendelkező nők osztanak meg fotót arról, hogy bizony a hasuk már nem olyan lapos mint korábban. Közéjük tartozik a 29 éves Shina Pierce is, aki fitneszversenyeken és fotókon bizonyítja, hogy a megereszkedett bőr és a kockás has nem zárják ki egymást.

Az új-zélandi nő két évvel ezelőtt adott életet az ikerlányainak és mint a fenti fotón is láthatja, ez nyomot hagyott a testén.

Pierce - aki a gyerekek világra jötte előtt is sokat sportolt - nem tagadja, hogy sok időbe telt mire el tudta fogadni az „anyutestét”, mióta azonban ez sikerült neki, célja hogy más anyáknak is segítsen abban, hogy újra megszeressék magukat. Többek között emiatt posztol magáról ilyen őszinte fotókat, sőt fitneszmodell-versenyekre is eljár, hogy az eseményeken a közönségnek, a bíráknak és a többi sportolónak is megmutassa, ilyen is lehet egy izmos női test.

A fiatal anyuka a brit Metro-nak mesélte el, hogy miután hosszú és fájdalmas vajúdást követően életet adott az ikreknek, közel egy évre depressziósba esett. Rengeteget sírt, fáradt volt, úgy érezte nem jó anya és hónapoknak kellett eltelnie mire ki tudott menni az utcára sétálni. A szülés után egy évvel sikerült visszatérnie az edzőterembe, ami rengeteget segített neki a depresszió leküzdésében, ahogy az is, hogy elkezdte egyre bátrabban megmutatni másoknak a testét.

A fotói és a története reméli, hogy minél több olyan anyához eljutnak, akik hozzá hasonlóan szülés utáni depresszióban szenvednek, ugyanis azt reméli, hogy az ő esete reményt tud adni a többieknek, hiszen mint mondja:

bármilyen klisésen is hangzik, van fény az alagút végén.