Egy brit cég, a Julz egy remek találmánnyal tömött be most egy piaci rést: feltalálták a péniszgyűrűt, amivel filmezni is lehet. A szexjáték/kütyü elnevezése elég kézenfekvő, úgy hívják, hogy The Cock Cam, és az egy app segítségével közvetlenül a használó telefonjára rögzíti a szokatlan szögből készített videót. Hogy hogyan nézhet ki egy felvétel, amit az ember ezzel a kütyüvel készít, azt az alábbi reklámfilm demonstrálja egy műpénisz és egy ejtőernyős ugrás segítségével. Nem akarunk senkit beugratni: az alábbi videó ugyan vicces, de szexet nem tartalmaz, sőt, még nőt sem.

A The Cock Cam hangot is rögzít és sötétben szintén tud felvételt készíteni, a testtel érintkező részei szilikonból készültek, a gyűrűrész nyúlékony, ezért mindenkire jó ugyanaz a méret. Több különleges tulajdonsággal nem igazán rendelkezik, dehát a fő értelme úgyis az, amit a szlogen is sugall: ezzel a kütyüvel teljesen új szögből lehet házi szexvideót készíteni. A kamera aksija akár 90 percig is bírja a folyamatos felvételkészítést.

A Daily Mail cikke felhívja arra a figyelmet, hogy a hasonló technológiát használó elektronikus szexjátékokat könnyen meg lehet hekkelni, de a The Cock Cam ez ellen is be van biztosítva, szóval az intim felvételeket csakis a készítője tekintheti meg. De el is lehet küldeni azokat természetesen, így a készülék a készítők szerint távkapcsolatban élők játékszere is lehet.

Az Instagram segítségével tudjuk megmutatni, hogy a termék a dobozban hogyan néz ki. Az ára 160 dollár, azaz kb. 45 ezer forint.