Azok, akiknek a száraz november a legrosszabb rémálmuk, most örülhetnek. Feltalálták az alkoholmentes alkoholt, vagyis az Alcarelle-t, aminek a fogyasztása ugyanolyan állapotot eredményez, mintha alkoholt innánk, viszont a másnaposságot lespórolták a végéről. 

Sok mindenért hálásak lehetünk a tudománynak. Az elektromosságért, a gyógyszerekért, és legújabban az alkoholmentes alkoholért. 

Az Alcarelle névre keresztelt szintetikusan előállított anyagot egy angol tudós, David Nutt dobta össze a laboratóriumában. A férfi az összes nagynevű angol egyetemen, így például Oxfordon vagy Cambrige-ben is tanított, nem mellékesen pedig a brit egészségügyi minisztérium tanácsadója is volt. 

Az Alcarelle nevű ital legfontosabb alkotóeleme az alcosynth nevű anyag, mely olyan hatással van a szervezetre, mint az alkohol, vagyis segít feloldódni, oldja a gátlásokat. Néhány dologban azonban mégis különbözik az alkoholtól. Például abban, hogy nem leszel tőle másnapos és a májad sem megy tönkre tőle, plusz semmilyen toxint nem tartalmaz, ami ártalmas lenne a szervezetünkre. 

Bármennyire is Isten ajándékának tűnik ez az ital, egy gond mégis van vele: sajnos a boltokban még nem kapható, mivel a forgalomba helyezése előtt még egy ideig tesztelni kell az italt. 

Reméljük, még száraz november előtt végeznek az utolsó simításokkal.

via: DesignTaxi