Idén a Coachella fesztivál második hétvégéje a húsvéti hosszú hétvégével esik egybe, és már meg is érkeztek az első képek a kaliforniai gigapartin húsvétolókról, szóval ezen a hétvégén a heti trendben őket mutatjuk. Persze nem a legunalmasabbakat, hanem a hat legmerészebben felöltözött lányt választottuk ki önnek. Ki tetszik a legjobban? Alul már megy a szavazás!

Testszínűben

Az első lány egy olyan bikinit választott, aminek az alapszíne elég közel áll a teste színéhez, így olyan illúziót kelt, mintha a fekete pántoktól és a piros táskától eltekintve meztelen lenne. De persze ez csak elég távolról lehet az ember benyomása, mert ha a képre kattint és megnézi a nagyítást, jól látszik, hogy a bikinifelső és -alsó is egyaránt kifejezetten díszes, plusz további csillagok lógnak a lány nyakában, rengeteg egyéb ékszerrel együtt. Ezen kívül, mintha valami fehér a vállára lett volna véve, de azt szinte teljesen levetkőzte magáról.

Lángokban

Lángok díszítik ennek a lila hajú lánynak a... mijét is? Merthogy ez a valami nem bikini és nem is ruha, egyberészes, de alul nadrág, szóval annyira különleges és egyedi ez a fazon, hogy nem csodáljuk, hogy megállította a fotós ezt a lányt. Az apró részleteket sem bízta a véletlenre ez a fesztiválozó sem: a retrós szemüvegkeret a lángok színvilágát visszhangozza. Az arctakaró kendőre esetleg a por miatt lehetett szükség, más is viselt ilyet.

Fehérben

Fehér alapon fekete mintás a szettje a harmadik lánynak, aki egy bikinit vett fel, de fejkendővel és combcsizmával. A fejkendő megkötése rímel a melltartó megkötésére, szóval akármilyen minimalista is ez az összeállítás, ebben is van ötlet! (Mármint azon kívül, hogy minél több látszódjon viselője Instagramra való testéből.) Ha jól látjuk, a ruhadarabokat a lány maga bugyolálta be ezzel a fehér kendővel, hogy egy koherens szett jöjjön létre az egészből, ha így volt, akkor méginkább elismerésünk.

Neonszínekben

Jöjjön most egy durván neonszínű szett egy olyan lánytól, aki narancssárga hajához/parókájához választott azonos színű bikinit. Megfejelte ezt egy pink, ágyéktájt kivágott nadrággal, valamint egy szintén pink felsőrésszel, amiről ugyancsak narancssárga rojtok lógnak. A körme ehhez képest citromsárga, a sapkája és a táskája pedig fehér.

Kékben

Megyünk tovább, most egy kék(-lila) színjátszós melltartó plusz bugyi következik. Ez a feltűnően sportos, sőt, egyenesen izmos lány egy arany korongokból álló övet visel a derekán, ami kicsit az ezeregyéjszaka irányába viszi el ezt az alapjában véve elég sportos szettet, plusz egy átlátszó, testhezálló short van rajta.

Felsőrész nélkül

Melyik lány tetszett a legjobban a hat közül?

A fél arcát eltakarja, de a melleit teljesen megmutatja – hát vagy nagyon nagy por volt idén a Coachellán, vagy ezek a kicsit terroristás maszkok tényleg trendik lettek mostanában. Ez a vörös hajú lány visel ugyan egy blúzt, de az a vállaiból éppen, hogy takar valamit, így érvényesül jól ez a remekbeszabott testfestés, amit a mellre ragasztott ékszerek egészítenek ki és tesznek nagy nyilvánosság előtt vállalhatóvá. A Dolls Kill feliratú maszk mintha még egy csomó sminket is takarna, de legalább látjuk a nyakláncát, ami a szó szoros értelmében véve is tényleg egy lánc, plusz a teljes fotón még egy farmerből készült forrónadrágot és egy jó szakadozott neccharisnyát is meg lehet csodálni. Hát így öltözködnek ezek a coachellázó lányok, önnek ki lett a kedvence? Ha van véleménye, kérjük, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme a 6 legmerészebb lány a Coachellán húsvétolók közül

Zajlik a kaliforniai fesztivál 2. hétvégéje, ahol van, aki az arcát eltakarja, de a mellét nem. Heti trend húsvétra, extraszexi fesztiválszettekkel!

3 · Apr 20, 2019 05:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments