Egy amerikai youtuber reakciója Majka és a Follow The Flow zenéjére

2019.04.21. 11:52 Módosítva: 2019.04.22. 08:12

Van egy Brian Velez nevű srác, akinek 107 ezer feliratkozóval rendelkező Youtube-csatornája van. Április 10-én feltöltött egy olyan videót, amin magyar zenekarok zenéjét hallgatja meg, majd reagál is rájuk. A klasszikus reakcióvideóban elsőként Majka, Curtis és BLR Belehalok című szerzeményét vélemnyezi. Tetszik neki a komoly hangzás, a zongora, a háttérben a lágy akkusztikus gitár, meg a klipre is azt mondja, hogy elég érdekes, így a produkciót 8/10-re értékeli.

Ezt követően jött még egy szám, amiben szintén Majka az egyik előadó. Ez mondjuk nem tűnik fel a srácnak. Kollányi Zsuzsi x Lotfi Begi Feat. Majka Valahonnan című dalát se hallgatja végig. Megjegyzi, hogy nagyon jól és ügyesen fel van építve a dal, de nem várja meg, hogy mind a három előadó énekeljen. Azt ő nem tudhatja, hogy Lotfi Begi a zenéért felel. Kollányi Zsuzsi nevét rosszul ejtette ugyan, de a hangját azért nagyon dicsérte. Ez egy 7/10-et kapott. De azért viccesnek találta, hogy a klip egyik szereplője kiült a teraszra péksütit enni, miközben esik az eső.

Volt még kettő, de hogy ne szpojlerezzük el az egész videót, már csak a Follow The Flow csapból is folyó slágerére térünk ki. A Nem tudja senki klipet nézve felteszi a kérdést, hogy ezt a Red Bull szponzorálta? Ettől függetlenül tetszik neki a dühös csávó az irodában, a gyárban fűrészelő fickó is, de a refrént éneklő biciklis futár is. Kiemeli, hogy hárman három különböző hangszínben énekelnek, amitől igazán jó lesz a dal. Ezért is adott neki 10/10-et.