Angliában létezik egy lófarm, ahol az állatokat unikornisnak maszkírozzák, nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőttek kedvéért is. A Unicorn Dream nevű cég teljes körű unikornis-szolgáltatást nyújt. Lehet fésülgetni az egyszarvúk sörényét, megetetni-itatni őket, akár lovagolni is lehet rajtuk, sőt, az állatok kibérelhetők különböző rendezvényekre. 

Az unikornisokat szinte bármilyen rendezvényre kikölcsönözhetjük, legyen szó szülinapi buliról, esküvőről, évfordulóról, esetleg filmforgatásról. 

Az apa-lánya páros által életre hívott Unicorn Dream idén nyárra új attrakcióval is készül: az Unicorn Landdel bejárják Angliát, hogy egy 37 fontos (több mint 13 ezer forint) belépődíjért cserébe egy órán keresztül szabadon grasszálhassanak a vendégek az unikornisok csodavilágában. A szülőknek jó hír, hogy ha gyerekkel érkeznek, ingyen bemehetnek.

Igaz, ennyi pénzért csak fél órát tölthetünk közvetlenül az unikornisok társaságában, a másik félórát az Unicorn Land unikornismentes részében kell eltölteni, ahol légvárakat és különböző cirkuszi mókákat lehet kipróbálni. 

via: Daily Mirror