A georgia-i Bulloch megyében történt az eset, amikor egy kisgyerek a legó dobozát kibontva nem egy kisautót vagy összerakható házat talált, hanem metamfetamint.

A legós doboz tök átlagosan nézett, ki, mintha a gyárban készítették volna a csomagolást. Olyan volt, mint bármelyik játékbolt polcán található sárga papírdoboz.

A csomagolás azonban nem lego-kockákat, manem 3,2 font ( kb. másfél kiló) metamfetamint tartalmazott. A kis ajándék így 40 000 dollárt (kb 11,2 millió forintot) ért.

Három amerikai nő úgy gondolta, hogy szuper ajándék lenne, ha egy ismerős gyereknek a legót adnának. Amikor a megajándékozott gyerek kinyitotta a dobozt talán nem is értette, mi ez a furcsa barna cucc a zacskóban. 

Az tuti, hogy el volt keseredve, de talán nem jobban, mint aki legót kapott a drog helyett.

Bulloch megye seriffje úgy nyilatkozott, hogy a nőknek fogalmuk sem volt, arról, mit rejt a doboz, amikor hazautaztak vele.

A kábítószer-kereskedők egyébként gyakran szállítanak üres címekre drogot, azt remélve, hogy valaki fel tudja venni így a szállítmányt. Az át nem vett csomagokat néha árverésen lehet megvenni, valószínűleg így került a drog is a játékboltba.