horoszkóp
clkGettyImages-1151319144

Hat variáció a gigadekoltázsra Lindsey Pelastól

2019.05.26. 15:48

Lindsey Pelas egy amerikai modell-influenszer, aki többek között a Playboy magazintól is rengeteg figyelmet kapott az évek során. A 28 éves híresség mondanivalója ritkán terjed túl azon azon a szinten, hogy

nézzétek, mennyire nagyok a plasztikázatlan melleim!,

de ezt legalább elég változatos ruhatárral mondja. Mármint ahhoz képest változatos, hogy mennyi mozgásteret enged az a szabály, hogy Pelas minden esetben a lehető legnagyobb dekoltázsra törekszik, mert mondjuk egy garbó éppen nem férne bele a nagy csapongásba. Ezen a héten egy újabb meghökkentő szettet láthattunk Pelastól, úgyhogy ha már lúd, legyen kövér! felkiáltással az egész heti trendet neki szenteltük, mert simán belefér hat verzió is ezekből a nagyvonalúan dekoltált ruhákból. Nézzük! Ön szerint hol és miben nézett ki a legjobban Lindsey Pelas? Alul már megy a szavazás!

Halloweenkor pucéran

Időrendi sorrendben haladva muszáj visszanyúlni tavaly Halloweenhez, mert ezt a szexinyuszi-jelmezt Pelas egy olyan bodyval oldotta meg, ami pár fekete elemen kívül csak testszínű, illetve átlátszó anyagokkal operál, ezzel olyan hatást keltve, mintha viselője szinte teljesen meztelen lenne. Még a nyuszifüleket is roppant nehéz felfedezni ezzel a háttérrel, pedig ott vannak azok, klikkeljen a képre és mindent több szögből, több képen nézhet majd meg! Az adatok kedvelői számára mondjuk, hogy a partit másfél héttel az igazi Halloween előtt tartották, október 20-án, Hollywoodban, és a szervező egy Karma International nevű cég volt.

Divatbemutatón rózsaszínben

És akkor ugorjunk előre idén március 29-ig, amikor Pelas bizonyos Matt Sarafa és Jonathan Marc Stein új, Rich fantázianevű márkájának divatbemutatóján volt Los Angelesben. Nagyon patent ez a kis dressz, nem? De. A fő poént nyilván nem kell magyarázni, de azért megtesszük: a dekoltázs két fülét úgy lehet kettépantentozni, hogy a patentok pont a mellbimbók helyére kerüljenek. Ez egy kifejezetten hosszú szoknya egyébként Pelason, az alj majdnem leér a térdéig!

Medencés partin gyöngyházszínűben

Pelast gyakran hívják meg medencés partik háziasszonyának, ezt tette a Harrah's Resort nevű hely is New Jersey-ben május harmadikán. Pelas egy gyöngyházszínű anyagból készült miniruhát választott erre az alkalomra, és a csavar a dologban egyrészt a dekoltázs alatt látható csavar (haha), másrészt az, hogy a ruha ujjai extrahosszúak.

Divatbuliban sötétzöldben

Cipzáros volt már? Nem, legyen most! A negyedik esemény neve az volt, hogy Fashion Nova Presents: Party With Cardi, és május 8-án tartották a Hollywood Palladiumban. Ide Pelas egy fekete-sötétzöld, középen szétcipzározható ruhában ment el. A fazon önmagában nem túl izgi, de egyrészt van hozzá ez a kicsit lehúzott cipzár, ami nyilván sokak idegeit borzolja, másrészt a fekete-zöld minta is úgy van elhelyezve a ruhán, hogy kiemelje viselőjének nőies idomait.

Étteremmegnyitón fehérben

Ebben a hónapban, sőt, ezen a héten Pelas tényleg a lehető legváltozatosabban dekoltált ruhákat vonultatta fel: most csütörtökön a fenti, fehér színű miniruhában fényképezték le, amiben az a pláne, ahogy a ruha egyrészt emeli-tartja, másrészt keretezi is a mellét. Az oldalnézetből készült képeket különösen ajánljuk, és közben nagyon reméljük, hogy Pelas nem ette le magát ebben a szerelésben, ugyanis egy Sugar Taco nevű étterem megnyitóján vett részt így felöltözve Los Angelesben.

Medencés partin feketében

Ön szerint hol, miben nézett ki Lindsey Pelas a legjobban?

 • 558
  Medencés partin gyöngyházszínűben
 • 555
  Halloweenkor pucéran
 • 344
  Étteremmegnyitón fehérben
 • 255
  Divatbuliban sötétzöldben
 • 246
  Medencés partin feketében
 • 203
  Divatbemutatón rószaszínben

És erre a hétvégére is jutott egy medencés parti, amin Lindsey Pelas volt a háziasszony, ez volt a Sapphire Pool Day Las Vegasban szombaton. Ezúttal egy nyakbaakasztós fazon következett, ám ennek a csipkés szettnek csak az alapszíne a fekete, egyébként mélykék díszítések libegtek-fodrozódtak rajta Lindsey Pelas mellei körül. Ha ön arra gondol, hogy nem lehet egyszerű minden egyes alkalomra egy új, de máshogy dekoltált ruhát beszerezni, akkor szeretnénk önt arra figyelmeztetni, hogy Pelas életében azért nem ez jelenti az egyetlen problémát. Az ilyen mellbőséggel élő nők gondjairól a híresség tavaly elég sokat mesélt, mi meg persze megírtuk, a cikket itt olvashatja el még egyszer.