tk3s mdrum diaper boy-17

Ezt a 21 éves, bébiként viselkedő fiút imádják az Instagram-követői

2019.07.07. 14:17

Dillian Blake egy első ránézésre teljesen szokványos, 21 éves amerikai srácnak tűnik, egyetemre jár és egy biológiatanár asszisztense egy gimnáziumban. A munkaidő letelte után azonban pelenkát húz, és úgy viselkedik, mint egy bébi. 

A bizarr szokással gyerekkori traumáit próbálja feldolgozni, mivel Dillian Blake-et gyerekkorában bántalmazta az édesanyja élettársa. A férfit részeges nevelőapja azért verte meg esténként, hogy férfit faragjon belőle, mivel elég lányosan viselkedett. 

Édesanyám élettársa minden este lerészegedett. Utána bejött a szobámba, felébresztett, és megvert vagy megpofozott. Napközben megállított és elkezdett velem veszekedni, hogy majd ő férfit farag belőlem, miközben égő cigarettákat dobált rám

– nyilatkozta a férfi a Metrónak

Dillian Blake nemcsak otthon, az utcán is pelenkát hord, de ügyel rá, hogy ne látszódjon ki, például amikor előrehajol és felcsúszik a pólója. A férfi arról is beszélt, hogy néha a randevúit is megnehezítik különleges szokásai, sok randipartnerét meglepte, amikor kiderült, hogy pelenkát hord. 

Hiába a hányattatott gyerekkor, felnőttként már nagyon népszerű, legalábbis a közösségi médiában: Instagram-oldalán csupa kedves üzenetet kap. Képei mellett szinte kizárólag kedves szavak állnak. Aranyosnak, cukinak nevezik, az egyik kommentelő pedig azt írta, hogy szívesen tisztába tenné mindennap, hogy neki ezzel ne is kelljen vesződnie.  

Az egyik bejegyzésében még azt is megosztotta, hogy bepisilt, de a követői itt is nagyon kedvesek voltak vele. 

Minden rendben, pajtás, csak legközelebb viseld a pelenkád. Lehet, hogy ugyanúgy előfordulnak még ilyen balesetek, de legalább a ruhád száraz marad

– írja az egyik kommentelő.