Ross Smith mamája még 2012-ben debütált együtt unokájával, amikor az még a Vine alkalmazáson tevékenykedett. Ez a platform azonban 2017 elején megszűnt, Smithék pedig átköltöztek az Instagramra, ahol 2,6 millióan követik őket.

A videós sosem nevezte meg a 91 éves nagymamáját, aki így voltaképpen minden rajongójuk nagyija is lett egyben. A titokzatos hölgy hihetetlenül laza és humoros. A viselkedése leginkább egy rapperhez hasonló.

Smith csatornája szinte csak mama körül forog azóta, hogy először megjelent mellette egy Vine-videóban. Nagyi és unokája gyakran jelmezt húznak, kihívásokat és prankeket csinálnak meg együtt, a néni pedig gyakran valódi rappereket megszégyenítő táncmozdulatok lejt. De természetesen nem maradnak el a tipikus, nagymamákra jellemző tulajdonságai sem.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fill in the blank: Granny is a ______

Ross Smith (@smoothsmith8) által megosztott bejegyzés,

 Éhes vagy? Kérsz valamit enni? ... nem?! Jobb ha eszel, te kis k*csög!

– kiáltja a mama, miközben lángszóróval a kezében ördögi módon kacag. Ha pont ilyet nem is, de hasonlót mindannyian átélhettünk már a nagyink mellett, ha ételről volt szó.

Legutóbb megcsinálta a #bottlecapchallanget, és Mariah Carey után ő is sajátos módon teljesítette a kihívást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Did grandma win?🍾 #bottlecapchallenge @chefboybonez

Ross Smith (@smoothsmith8) által megosztott bejegyzés,

Az idős hölgy népes követőtábort tud a háta mögött, és úgy tűnik, esze ágában sincs leállni az internetes szerepléssel. A népszerűsége pedig folyamatosan nő, miközben az ötletekből sem fogynak ki unokájával. Rajongóik folyamatosan követelik az új videókat, a duó kreativitása pedig 7 év után sem fogyott el. Éljenek a nagymamás videók!