shutterstock 467004236

Politikus fia okozott szexbotrányt a magyar szállodában

2019.07.25. 14:19

Amikor az egyik ismert politikus fia és annak barátnője kibérelte az egyik emeleti szobát, nem a poloskák okozták a problémát. A szomszédok már a reggeli után jelezték, hogy tompa puffanásokat és „kéjes hangokat” hallottak az éjszaka, ám azt igazán nem vethették a vendégek szemére, hogy túl jól érezték magukat a szálloda falai között.

Aztán a szobalány benyitott a szobába, és olyat látott, amitől földbe gyökerezett a lába: a helyiségben egyetlen bútor sem maradt épen, az éjszakai hangoskodás közben „széjjelszexelték” a berendezést, lezuhant a helyéről a tévé, betört a tükör, szétesett az ágy, darabokban hevert a váza.

Ilyen szexuális teljesítményre Hulk sem lenne képes, és természetesen a politikusgyerek és a kedvese sem teljesen tisztán vitték véghez ezt a nemi tornádót, közveszélyes közösülést. Kata és társai a napozóteraszon találták meg a még mindig kicsit zavartnak és kábultnak tűnő párost, akik azt rögtön elismerték, hogy „leeshetett a falról valami” pakolás közben.

A biztonsági őrök szemmel tartották őket egészen addig, amíg az igazgató meg nem érkezett a helyszínre, kényes volta okán személyesen akarta kezelni az ügyet.

Nagyjából már józanok voltak, amikor megmutattuk nekik a szobát. Pontosabban annak romjait. A srác borzasztó arrogánsan közölte, hogy rakjunk rendet, az a dolgunk, nem? Csillogjon itt minden egy óra múlva, ő viszont azt nem akarja megvárni. Kivett a tárcájából háromszázezer forintot, beledugta az igazgató zakózsebébe, és azt mondta, hogy ne halljon felőlünk semmit az ügyben. Láttam a főnököm vörösödő fején, hogy kis híján felrobban, de a fiatalember apja miatt nem mondott semmit. A háromszázezer nagyjából fedezte a kárt. A páros autóba ült, és elhúzott. Soha többé nem láttuk őket

– mesélte Kata.

A napokban jelent meg Kordos Szabolcs nyolc utánnyomást megélt Luxushotel, Hungary című riportkönyvének folytatása, a Luxushotel, Hungary 2. A szerző a hazai ötcsillagos szállodák munkatársaival beszélgetett, hogy megtudja, milyen az élet valójában az elegáns díszletek között és hogyan dolgozzák fel a látottakat. A második részben betekintést kapunk a hazai wellness szállodák kulisszatitkaiba, egy olyan részletet közlünk, amelyben Kata, egy kastélyszálló alkalmazottja mesél.