Jess Smith a Teletabik eredeti verziójában volt látható, amely 1997 és 2001 között futott a tévécsatornákon. A már 24 éves, táncot tanuló lány a mese egyik állandó tagja volt, az ő arcával ragyogott fel a nap minden alkalommal, amikor új reggelre ébredtek a szereplők.

2015-ben azonban újraindították a Teletabi sorozatot, ekkor már Amerikában, eredetileg ugyanis az Egyesült Királyságból származik az ötlet. Mivel Jess ekkora már bőven kinőtt a szerepből, új babát kerestek, aki a nap arcát játszhatta.

Jess egyébként 2014-ben árulta el, hogy ő volt a mindenki által ismert „napbébi”. Ekkor kezdte egyetemi tanulmányait, és amikor mindenkinek mesélnie kellett magáról valamit, ő ezt az infót osztotta meg szaktársaival - írja a Heavy.

2017-ben részt vett a Teletabik 20. születésnapját ünneplő eseményen, ahol lefotózták utódjával. Nemrégiben pedig egy meglehetősen családiasnak tűnő fotó is napvilágot látott arról, ahogy Jess a mostani „napbabával” a kezében mosolyog. Sokan azonban nem ismerték fel a bébit, és azt hitték, Jess saját gyereke.

Twitteren természetesen azonnal elindult a nosztalgiázás, és ezzel együtt egy hamis hír is terjedni kezdett, de a poszt elindítóját hamar felvilágosították a tévedéséről.

Szeretném tisztázni, hogy amikor megosztottam a képet, tényleg azt hittem, hogy Jess a saját babáját tartja a kezében. De kiderült, hogy ez a bébi a sorozat új verziójában szerepel. Mindenkitől elnézését kérek, nem állt szándékomban hamis híreket terjeszteni

– szabadkozott a felhasználó, akire valószínűleg senki sem haragszik, hiszen bár tévedett, remek módot adott az 90'-es és 2000'-es években felnőtt generációknak a nosztalgiázásra.