tk3s ag 179715 008

Transznemű modellt alkalmazott a Victoria’s Secret

2019.08.05. 14:55

A 22 éves Valentina Sampaio immár hivatalosan is a fehérnemű cég modellje lett.

Az elmúlt időszakban egyre több újítást próbál bevezetni a Victoria’s Secret, úgy fest, rájöttek, hogy nem tesz rosszat a cég megítélésének, ha figyelembe veszik az újkori változásokat. Pár napja hivatalosan is alkalmazták a fiatal brazil modellt, aki Instagramján osztotta meg az örömhírt. 

Az új trendekkel való ismerkedésen túl a cég igyekszik jó színben feltüntetni magát, ugyanis számos kritika érte őket az elmúlt időszakban - írta meg az ELLE magazin. Elsősorban a rendre vékony, fehér modellek alkalmazását kérték számon rajtuk, illetve egy évvel korábban a transznemű modellekkel kapcsolatban is gyászos véleményt adott közre a cég marketingigazgatója.

Egy 2018-as bemutató alkalmából készített interjút a Vogue magazin a márka marketingvezetőjével, Ed Razekkel, aki egy kérdésre válaszolva kifejtette, hogy "a márkának nem célcsoportja „az egész világ”, a show-n pedig nincs helyük például a transznemű modelleknek". A kijelentésből óriási botrány kerekedett.

De az eset óta nagyot fordult a világ és tény, hogy a cég önvizsgálatot tartott és ezáltal komoly átalakuláson esett át az elmúlt időszakban, ahogy bizonyítja ezt Sampaio alkalmazása is.

Az élet csodálatos! Szeress többet, gyűlölködj kevesebbet! Az utálatnak semmi haszna, kár is rá az idődet fecsérelni!

- írta közösségi oldalán a csinos modell alkalmazásával kapcsolatban.