A végrendeletből kiderült, hogy gyermekeit egy Svájcban élő barátjára bízta az előadóművész. Black barátja, Mónika már Münchenben van a gyerekekkel, és úgy nyilatkozott, ha a hatóságok engedik, ő magához venné a  gyerekeket. 

Terry Black, azaz Rácz Mihály három éve Münchenben élt két gyermekével, a 18 éves Danival, és a 15 éves Fannival. Black barátja az AcNewsnak elmondta, ő segít a két árván maradt gyereknek, akik pénz nélkül, sőt apjuk komoly tartozásaival maradt egyedül.

A gyerekek félnek attól, hogy amikor elmegyek ügyet intézni, nem jövök vissza hozzájuk. Amikor a kislány megtalálta a postaládában a levelet, miszerint 10 ezer eurós tartozás miatt ki kell költözniük a lakásból, nem akarta nekem megmutatni… Attól tartott, ha én ezt megtudom, akkor elhagyom őket. Számomra természetes, hogy mindenben igyekszem nekik segíteni, legyen az anyagi, vagy lelki támogatás. Hogy mi lesz velük? Egyelőre annyi biztos, hogy Fanni megtalálta Terry végrendeletét, amiben németül és magyarul is le van írva, hogy azt szeretné, ha vele bármi történne, akkor Dani és Fanni hozzám kerüljenek. Kérdés, hogy ez mennyire hivatalos, ezt a hatóság joga eldönteni. Mindenesetre, én vállalom őket, ha ez így van, akkor költöznek hozzám Svájcba. De ez még idő kérdése, mire tisztázódik. Addig is szívesen vesszük, ha valaki szeretne segíteni nekik anyagilag

- nyilatkozta az online lapnak Terry Black barátja, Mónika.