Tekintettel arra, hogy rohamosan közeledünk a '10-es évek végéhez, sorozatba kezdtünk, amiben évenként nézzük át, hogy mi minden történt ebben az évtizedben. Az első 5 rész már meg is jelent az elmúlt 5 szombaton (íme: 2010, 2011, 2012, 2013 és 2014), de most a kronológia felénél egy kis szünetet tartunk, és ez az összeállítás nem az időrendre koncentrál, hanem egyetlen témára: a divatra.

Vajon mennyire látjuk így az elmúlt 10 évre visszatekintve, hogy mik voltak az öltözködési trendek ebben a korszakban a korábbi évtizedekhez képest? Amilyen könnyű a történelmi távolság miatt a XX. század '20-as, '60-as vagy akár '80-as éveinek divatját megkülönböztetni, annál nehezebbé válik a feladat, minél közelebbi időszakot választunk. A '90-es évek még csak-csak, de az ezredfordulóval kezdődő évtized és a tízes évek? Vajon ezeket is olyan könnyű ránézésre felismerni?

Mindjárt kiderül!

Ebben a kvízben fotókat mutatunk, a feladat pedig egyszerű: meg kell mondani, hogy az elmúlt három évtized közül melyikben készült az adott felvétel. Fent a borítókép például három Vivienne Westwood-modellt ábrázol, mindhárom fotó más-más évtized divatját ábrázolja. Bemelegítésnek tippelhet, melyik kép tartozik a '90-es, melyik a '00-s és melyik a '10-es évekhez, a megfejtést az alábbi kvíz elköszönőszövege tartalmazza.

Meg tudja egymástól különböztetni a '90-es, a '00-s és a '10-es évek divatját? Mutatunk egy fotót, találja ki, melyik évtizedben készült!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »