Döbrösi Laura is csatlakozott a „meztelenül a szőrmék ellen”-kampányhoz

2019.11.19. 09:09

Inkább vagyok meztelen, mint hogy szőrmét viseljek - idézte fel Döbrösi a Magyar Szőrmeellenes Liga mottóját, ahogy korábban Földes Eszter is tette.

A kampány fő üzenete, tehát egy mondatban összefoglalható, azonban a hozzá társuló fotósorozat elképesztő erővel hat. A 26 éves színésznő környezetvédelmi aktivista, emellett nagy állatbarát, így örömmel mondott igent a kampányban való szereplésre. A kampányfotót pedig Instagram-oldalán is megosztotta. 

  A Magyar Szőrmeellenes Liga kampányának 10/8. napján én dobtam le a textilt az állatok méltóságáért és élethez való jogukért!

- írta a fotó mellé a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

"Inkább vagyok meztelen, mint hogy szőrmét viseljek!" - a Magyar Szőrmeellenes Liga kampányának 10/8. napján én dobtam le a textilt az állatok méltóságáért és élethez való jogukért! Csekkoljátok a többieket is itt: @szormeellenesliga 💛💔💛 köszönöm a szavakat: Bár Laura a legfiatalabb színészmodellünk, hihetetlenül gazdag szakmai múlttal rendelkezik, illetve szerteágazó érdeklődési köre, a művészetektől kezdve egészen a környezetvédelemig, olyan tudással vértezte fel őt, hogy szinte kérdés nélkül igent mondott amikor megkerestük. Empátiája nemcsak nagyszerű színészi képességeit erősíti, hanem emberi mivoltát is egy magasabb szintre emeli, és megerősíti bennünk a tudatot, hogy a mai huszonéves korosztály is tele van kiváló emberekkel. Jelmondata: "Voltak idők, mikor állatok szőrét viselni a túlélés egyik záloga volt. Ma azonban a szőrmedivat a legkegyetlenebb formája a nálunk gyengébb élőlények kizsákmányolásának, mert felesleges. Ahhoz, hogy a világ jobb hely lehessen, meg kell értenünk, hogy minden élet egyformán értékes!" TUDTÁTOK? Magyarország piacvezető csincsillatenyésztő. Állami pénzből tartják ketrecben és nyúzzák meg 8 hónaposan a csincsillákat, akiknek élettartama egyébként akár 15 év is lehetne. 💔 #rathernakedthanwearfur

Laura Döbrösi (@dobrosilaurawerk) által megosztott bejegyzés,

Ha a többi meztelenkedő aktivistát is látni szeretné IDE kattintson.